Fox TV ekranlarında Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy hayranlarını alınan karar ile üzen Misafir finali sonrası güzel haber Hazal Kaya’dan geldi.

Kanal D’nin reyting rekortmeni Camdaki Kız ve TRT 1 kanalının yerleşmiş dizisi Masumlar Apartmanı gibi iki güçlü dizi karşısında başlatılıp zaten başta şans tanınmayan dizi Misafir için herhangi bir alternatif düşünülmeden final kararı verilmişti.

Öncelikle adını efsane dizi Aşk-ı Memnu ile akıllara yazdıran ve arkasından Adını Feriha Koydum dizisindeki başarısı ile resmen ölümsüz bir karakter yaratan Hazal Kaya’nın zaten var olan hayran kitlesi Leyla ile Mecnun’un Mecnunu Ali Atay ile beraberliği sonrası abartısız iki katı kadar artmıştı.

Ekranlardaki özleme Misafir ile son vereceği düşünülen sempatik ve başarılı oyuncu Hazal Kaya maalesef alınan karar ile diziye final yaparak veda etmek durumunda kalmıştı. Üzülen hayranları başarılı oyuncunun dijital platformda yayınlanacak yeni yapımında teselliyi bulmuşlardı.

Hazal-Kayanin-başrolünde-olduğu-Pera-Palasta-Gece-Yarisi-dizisinin-çekimleri-tamamlandi

Hazal Kaya'nın Pera Palas’ta Gece Yarısı'ndaki Süprizi Ne?

Bir dönem dizisi niteliğinde olması beklenen “Pera Palas’ta Gece Yarısı” çekimleri tamamlandı ama Netflix’te yayına gireceği tarih henüz belli değil. Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ adlı kitabından uyarlanan dizi, orijinal bir Türk yapımı olup Emre Şahin’in yönetmenliğinde çekildi.

İstanbul, Beyoğlu'nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra’nın oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark etmesi ve bu kapıdan 1919 İstanbul'una yolculuk yapıp kendisini Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulması ile kurulu bir öykünün anlatıldığı dizide Hazal Kaya beklendiği gibi Atatürk ile sahne paylaşmış olacak.

hazalkaya-1

Hazal Kaya’nın Esra karakteri ile Atatürk sahnelerinin olması ayrı bir heyecan yaşatırken ayrıca bir güzel haber daha geldi. Karga Seven Pictures’a ait Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda bizim de hayranı olduğumuz Hazal Kaya şarkı da söylüyor olacak.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Birçok değerli ödülün de sahibi olan, ülkemizde de en çok sevilen kadın oyunculardan Hazal Kaya, on parmağında on marifet olan nadir oyunculardan. Güzel yüreği ve dobralığı ile de tanıdığımız başarılı isim şimdi hem özel bir proje ile hem de Atatürk'lü sahnelerle biz hayranlarını hem heyecanlandırdı hem de yine çok gururlandırdı. Harika bir yapım izleyeceğimize şimdiden eminiz ve heyecanla bekliyoruz.