Fox TV ekranlarında başarılı isimler Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un rol aldığı yeni dizi misafir de maalesef elenenlerden oldu. Kesin karar açıklandı. Misafir ne zaman final yapıyor?

Kore Dizisi Oasis’in Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelen ve FOX TV’de ilk bölümü 11 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan yeni dizi Misafir maalesef beklenen reytingleri gerçekleştiremedi.

Trajik bir hayata sahip sevgiden bihaber Gece (Hazal Kaya) ile eşini bir kazada kaybedip üç çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan sevgi dolu bir baba Erdem (Buğra Gülsoy) hayatlarının kesişmesini konu alan dizi ilk bölümünden itibaren beklenilen ilgiyi görüp konu ve oyuncuların başarısını reytinglere yansıtamadı.

Ekranlarda Camdaki Kız gibi güçlü bir dizinin karşısına bir anda konan ve aslına bakılırsa daha baştan şans verilmeyen diziye FOX TV yönetimi daha fazla zaman da tanımak istemedi. Büyük bir beklenti ile başlatılan dizi zaten büyük bir risk alınarak haftanın diziler için en zor günü olan Perşembe gününe konmuştu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

misafir-dizisi-konusu-ne-misafir-oyunculari-14539538_8190_amp

Türk halkında karşılığı olan ağır ve kasvetli psikiyatrik konular ile örülü bu kadar güçlü Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı olarak iki dizinin birden yer aldığı bir günde ekranlara giriş yapması maalesef kötü bir seçim oldu. Şans verilmek istenilse aslında hafta sonuna kaydırılabilirdi ama maalesef bu şans tanınmak istenmedi.

MİSAFİR DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? MİSAFİR DİZİSİ KAÇINCI BÖLÜM BİTİYOR?

Aslında Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başarılı oyunculukları bir yana, Oasis gibi başarısını dünyada kanıtlamış bir dizinin uyarlaması ile gerçekten orijinal bir konuya sahip bir dizinin ekranlarda düşük reyting dolayısı ile gözden çıkartılmasından ziyade, halkımızın kaliteden uzak, kasvetli klasik dramlara gömülmeyi tercih ediyor olması çok daha üzücü.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy hayranlarının desteklediği ve FOX TV gibi dizi kıyımcı bir kanalda olması ile zaten ilk günden beri tedirgin oldukları dizi 5.bölümü ile ekranlara veda edecek.

Kanal Yönetiminin düşük reytingli dizilere olan tutumu bilindiği üzere net ve halihazırda yeni dizi stoğu olduğu için kanal yönetiminin performansı düşük dizilerden vazgeçmesi maalesef ki zor olmuyor.

Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda olduğu yapımda  Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ile birlikte Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Atamgüç ve Beren Gençalp gibi başarılı isimlerde yer alıyordu. Biz tüm oyunculara ve ekibe çok daha başarılı projeler diliyoruz.