FOX TV’in yeni dizisi Misafir Giray kimdir? Misafir Giray’ı hangi oyuncu oynuyor? Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında? Ozan Dolunay biyografisi? Ozan Dolunay oynadığı diziler? Ozan Dolunay sevgilisi kim? Ozan Dolunay ne mezunu?

Kore Dizisi Oasis’in Türkiye uyarlaması olarak gündeme gelen ve FOX TV’de bu akşam başlayan Misafir dizisi ile ilgili detaylar merak konusu olmaya başladı. Perşembe akşamları Kanal D’nin reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisine rakip olma gibi ciddi bir iddia ile ekranlara giriş yapan dizinin karakterlerinden Giray karakteri en çok merak edilenler arasında yerini aldı.

FOX TV’nin Perşembe akşamı yeni dizisi olan Misafir’in konusu  Mutlu bir aile ve 3 çocuk sahibi olan ve ani bir ölüm ile eşini kaybeden bir baba (Erdem) ile travmalarla dolu olan bir çocukluk geçiren genç bir kadının (Gece) umut vadeden karşılaşması konu alınıyor.

ozannnn

Misafir dizisi Giray kimdir? Misafir Giray’ı hangi oyuncu canlandırmaktadır? Misafir dizisindeki Giray’ın gerçek adı ne? 

Gece Karakteri ile Hazal Kaya’nın Erdem Karakteri ile Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı Misafir dizisinde Giray karakterini ise genç oyuncu Ozan Dolunay canlandırıyor.

Ozan Dolunay kimdir? Ozan Dolunay nereli? Ozan Dolunay kaç yaşında? Ozan Dolunay hangi dizilerde rol aldı? .

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

ozan dolunaydd

OZAN DOLUNAY  KİMDİR?

1990 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, Enka Lisesi ve Amerika’da yer alan Cleveland Highs High School’da lise eğitimini tamamlamış, akademik eğitimi için Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’ne giriş yapmıştır.

Üniversite yıllarında aynı zamanda Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve kariyerine oyunculuk alanında devam etmişt ve Üstün Akmen Ödülleri’nde “En İyi Genç Yetenek” adayı olarak Üstün Akmen ödülünü kazanmıştır.

Melisa Şenolsun’dan ayrıldıktan sonra Pelinay Yiğit ile magazinlerde yer alan oyuncu bu birlikteliği bizzat ilan etmişti. 

Zalim İstanbul dizisindeki Cenk rolü ile tanıdığımız Ozan Dolunay’ın rol aldığı diğer projeleri merak ediyorsanız söyleyelim.

2019 – Zalim İstanbul (Cenk) 

2018 – Darısı Başımıza (Ozan) 

2017 – Lise Devriyesi (Yiğit) 

2016 – Yüksek Sosyete (Mert) 

2016 – Oyunbozan (Rüzgar) 

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Barış)