Misafir Gece'nin küçüklüğü kimdir? Beren Gençalp kimdir? Beren Gençalp kaç yaşında? Beren Gençalp daha önce hangi dizilerde oynadı? Beren Gençalp nereli? Misafir çocuk oyuncu Gece kimdir?

Fox Tv'de bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Misafir heyecanı başladı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrolünde yer aldığı Japon draması Oasis uyarlaması Misafir çocuk oyuncuları merak edildi. 

Misafir dizisinde ki çocuk oyuncular kim? . Misafir dizisinde ki çocuk oyuncular gerçek adları ne? 

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Misafir Gece'nin küçüklüğünü oynayan çocuk oyuncu gerçek adı ne? Misafir dizisinin çocuk oyuncusu Beren Gençalp kimdir? Misafir dizisinde Hazal Kaya'nın canlandırdığı Gece'nin küçüklüğünü oynayan çocuk oyuncu Beren Gençalp tatlığı ile dikkatleri üzerine çekti. Peki Beren Gençalp kimdir? Beren Gençalp kaç yaşında? Beren Gençalp daha önce hangi dizilerde oynadı? Beren Gençalp nereli?

Beren Gençalp henüz 10 yaşındadır. 11 Kasım 2011 yılında İzmir’de doğmuştur. İlk olarak Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde oynamıştır. İzmir Güzeli Menejerlik şirketine bağlıdır. Sefirin Kızı dizisinde Melek karakterini canlandırmıştır. Beren Gençalp, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde de en iyi çocuk oyuncu dalında aday olarak yer almıştır.