Fox TV'nin yeni dizisi Misafir ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı! Misafir dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Misafir dizisi izlendi mi? Misafir reyting sıralaması? Misafir dizisi tuttu mu? Camdaki Kız mı Misafir mi? 11 Kasım 2021 Perşembe reyting sonuçları?

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Japon uyarlaması Misafir dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Bir Japon draması olan Misafir dizisi izlendi mi? Misafir reytingleri Camdaki Kız dizisi karşısında ne yaptı? Misafir dizisi izlendi mi?

Japon Oasis dizisinden uyarlanan Misafir dizisi ilk bölümü ile kaliteli bir izlenim sundu. İstenmeyen bir çocuk olan dünayaya gelen Gece babası kim bilmemekte annesinden ise hiç sevgi görmemiştir. Gece o kadar mutsuz ve yalnız büyümüştür ki çocuklar vbe köpeklerden bile nefret eder. Mutsuz bir kız olan Gece artık hayatına daha fazla dayanamaz ve intihar eder. Nehire atlayan Gece üç çocuk babası Erdem'in karşısına çıkar. Erdem Gece'yi hastaneye götürür. Hastanede uyandığında Gece kimliğinin bilinmediğini fark eder ve geçmişinden kaçmak için hafıza kaybı numarası yapmaya karar verir.

Eşini kaybeden üç çocuk babası Erdem çocukalarına daha çok zaman ayırabilmek için mesai yapmayacağı bir departmana geçmiştir. Erdem, Gece'yi yalnız bırakmaz ve hafızası yerine gelene kadar evine misafir getirir. Gece bu evde hayatında hiç tatmadığı bilmediği sıcak ve sevgi dolu kahkahalı bir yuvaya geldiğini fark eder. Gece burada kendini keşefedecektir. Ancak geçmiş peşindedir.

Peki Misafir dizisi tuttu mu? Misafir dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Misafir dizisi Perşembe akşamı reytinglerde rekor kıran Camdaki Kız dizisine rakip olarak büyük risk aldı. Fox Tv'nin dizi kıyımı da yaptığı bilindiğinden aldığı reytingler çok önemliydi.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Misafir dizizi sosyal medyada TT olmayı başardı ancak reytinglerde kaçıncı olduğu belli olur olmaz burada yayınlayacağız.