Yeni dizi Misafir'in çocuk oyuncuları yetenekleri ile göz doldurdu. Misafir çocuk oyuncu Balım kimdir? Misafir Balım gerçek adı ne? Misafir kız çocuk oyuncu Balım kaç yaşında? Misafir Balım daha önce hangi dizilerde oynadı? Zeyno Asya Orçin kimdir? Zeyno Asya Orçin kaç yaşında? Zeyno Asya Orçin kimdir? Zeyno Asya Orçin kaç yaşında? Zeyno Asya Orçin hangi dizilerde oynadı?

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Misafir ilk bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor.

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Başrollerinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı Japon draması Oasis uyarlaması Misafir çocuk oyuncular merak edildi. 

Misafir dizisinde ki çocuk oyuncular gerçek adları ne? 

Misafir dizisinin çocuk oyuncuları seyirci tarafından daha ilk bölümde çok sevildi. Onlardan biri de Misafir dizisinin çocuk oyuncularından Balım. Misafir Balım gerçek adı ne? Misaifr Balım kimdir? Misafir Balım gerçek adı ne? Misafir Balım kaç yaşında? 

Zeyno-Asya-Orcin6

Misafir dizisinde Balım karkaterine hayat veren küçük oyuncunun adı Zeyno Asya Orçin'dir. Misafir Balım gerçek adı ne? Misafir kız çocuk oyuncu Balım kaç yaşında? Misafir Balım daha önce hangi dizilerde oynadı? Zeyno Asya Orçin kimdir? Zeyno Asya Orçin kaç yaşında?

Zeyno Asya Orçin daha 6 yaşındadır. Zeyno Asya Orçin 1 ocak 2015 yılında İstanbul’da doğmuştur. Misafir dizisiyle ilk kez kamera karşsıına geçen Zeyno Asya Orçin'in babası müzisyen ve yorumcu İbrahim Orçin'dir. Zeyno Asya Orçin, Layla Şirin menajerlik şirketine bağlıdır. Henüz 6 yaşında olmasına rağmen okçuluk ve bale dersleri almaktadır.