Ünlü oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın Sinan Engin'de olan oğlu Oğulcan Engin arasında aşk yaşandığı haberleri merak uyandırdı. Miray Daner ile Oğulcan sevgili mi?

22 yaşındaki ünlü oyuncu Miray Daner İle son günlerde özel hayatı ile sık sık gündem olan Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in aşk yaşadığı ideaları gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu’ndan geçtiğimiz günlerde ayrılan Oğulcan Engin daha sonra gönlünü ünlü fenomen Ala Tokel’e kaptırmıştı. Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin bu defa da gönlünü ünlü oyuncu Miray Daner’e mi kaptırdı.

1-4

Miray Daner ve Oğulcan Engin El Ele!

Seda Sayan'ın Sinan Engin'de olan oğlu Oğulcan Engin’in aşk hayatı son günlerde oldukça sık magazin gündeminde yer almaya başladı. Eski futbolcu Oğulcan Engin bu sefer de Miray Daner ile görüntülendi.

Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım’ın da eski eşi olan Ezgi Eyüpoğlu’ndan geçtiğimiz günlerde ayrılan Oğulcan Engin ile 26 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka’nın aldattığı Miray Daner ile el ele görüntülendiği iddia edildi.

ala 12

Miray Daner ve Oğulcan Engin Sevgili mi?

Eski futbolcu Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, Ezgi Eyüpoğlu ile yaşadığı dolu düzgün ilişkinin ardından yeni aşklara yelken açtı. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin bu ayrılığın nedenini Ezgi Eyüboğlu’nu gösterdi. Eski futbolcu Oğulcan Engin, güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu ile biten ilişkisinin ardından fenomen Ayla Tokel ile de gündeme gelmişti.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Son günlerde oldulça magazin gündemine düşen Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin bu sefer de güzel oyuncu Miray Daner ile anıldı. Verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü oyuncu Miray Daner de Kubilay Aka ile biten ilişkisinin ardından yeni aşklara yelken açtı.

3-1

Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner Sevgili Mi Oldu?

Vatanım Sensin dizisinde Kubilay Ak ile tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Miray Daner aldatılmıştı. Bu olay ile magazin dünyasına bomba gibi düşen güzel oyuncu Miray Daner biten ilişkisinin ardından Seda Sayan'ın Sinan Engin'de olan oğlu Oğulcan Engin ile gündeme geldi. Sinop’a “Zeki Demirkubuz’un Hayatı” isimli sinema filminin çekimleri için giden Miray Daner gelir gelmez Oğulca Engin’e koştuğu söylenilenler arasnda.

Öte taraftan geçtiğimiz günlerde Aşk 101 dizisinin ekibi ile Emirgan Gizli Kalsın’da eğlenen Kubilay Aka’nın eski sevgili Miray Daner’in Oğulcan Engin ile gördüğü ve kıskançlık krizine girdiği iddia edildi.