Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ ın oturduğu Mevlana dizisi bomba gibi geliyor. Mevlana dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekti. Dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Kale Film’in imzasını taşıyan Mevlana dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Mevlana dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından dikkat çekti. TRT Dijital’ in yeni dönem dizisi Mevlana bomba gibi geliyor. Dizinin ne zaman başlayacağı oldukça merak ediliyor.

3_1280x720-91

Mevlana Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

TRT Dijital’ in yeni sezon dizisi Mevlana, Konya’da çekimleri devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve set ekibi ile dikkatleri üzerine çeken Mevlana dizisi yakın zamanda yayın hayatına başlayacak. Merakla beklenen dizinin başrolünde Bülent İnal canlandırıyor. Başarılı oyuncunun dizideki performansı da merak ediliyor.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Bülent İnal’ ın başrolünde yer aldığı Mevlana dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Altan Gördüm, Erdal Yıldız, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Yusuf Çim, Mert Karabulut, Semra Dinçer gibi birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular yer alıyor. Öte taraftan Kaan Yıldırım, Baki Davrak, Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan, Can Nergis ve Haluk Piyes de oyuncu kadrosunda yer alan diğer ünlü isimler arasında yer alıyor.

2_1280x720-96

Mevlana Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ ın oturduğu Mevlana dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi Hz. Mevlana’ nın hayatını işleyecek. Dizinin merak edilen Şems-i Tebrizi rolüne kimin seçileceği de merak ediliyordu. Mevlana dizisinin Şems-i Tebrizi rolü için ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu ile anlaşıldı.

Başarılı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer almıştı. Nuroğlu, sete çıkmak için gün sayıyor. Öte taraftan Mevlana adlı TRT’nin dijital platformu için hazırlattığı dizinin çekimleri de devam ediyor. Büyük bir çalışma ile devam eden dizinin yapımcısı Kale filmdir.

Konya’da çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosu 13.yy’ da geçen hikaye için büyük emek harcıyor. Öte taraftan dizi için dekorlar açısından harcanan büyük emeğin yanında, aksesuarlar ve kostümler de çok yoğun bir emeğin ürünü olarak ortaya çıktı. Ayrıca başarılı oyuncu Bülent İnal beş sezon süren Payitaht Abdülhamid dizisinde de muhteşem bir performans sergilemişti.

Mevlana dizisi çekimleri Mayıs ayına kadar süreceği iddia ediliyor. Öte taraftan dizide Ertuğrul Gazi karakteri de bulunacak. Bu karakter için de Sedat Mert ismi seçildi. Öte taraftan Şeyh Edebali karakterinde de Ali Nuri Türkoğlu rol alacak.