Hürrem Sultan olarak hayatımıza giren güzel oyuncu Meryem Uzerli son dönem dizilerde sürekli olarak aldatma yer almasına ve bu durumun normalleştirilmesine isyan etti.

Muhteşem Yüzyıl dizisi için Türkiye'ye gelen ve dizi ile brilikte büyük bir üne kavuşan Meryem Uzerli çarpıcı açıklamalara imza attı!

Star Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine ahyat veren güzel oyuncu Meryem Uzerli dizilerde ki aldatma temalarına isyan eden isimler kervanına katıldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile büyük bir parlama yaşayan ve tanınan oyuncu Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen söyleşiye katıldı.

TÜRK DİZİLERİNİ ELEŞTİRDİ!

20382285

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Meryem Uzerli söyleşide çarpıcı açıklamalara imza attı. Güzel oyuncu Türk dizilerini eleştirdi.

Meryem Uzerli söyleşide kendisine yöneltilen "Elinizde bir sihirli dernek olsa Türk dizi ve filmlerinde neyi değiştirmek istersiniz?" sorusuna tartışmalı bir yanıt verdi.

Uzerli "Diziler aldatılmayı normalleştirdi. Yani neredeyse her dizide bir kadın aldatılıyor. Büyük drama. Çocuklar da izliyor ve düşünüyorlar. Sanki aldatılma çok normal, her gün oluyor. Üzücü buluyorum. Keşke genç insanlar böyle keşke bu durumu, normal bir şey gibi algılamasalar. Ben bunu çok sağlıklı bulmuyorum. Medyanın ve sanatın da dünyaya bir sorumluluğu var sonuçta." ifadelerini kullandı.