Sosyal Medya Paylaşaımları ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur estetik itirafında bulundu.

1987 Doğumlu genç oyuncu Merve Boluğur estetik hakkında güncel düşüncelerini paylaştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur bilindiği üzere son dönemlerde ekranlardan çok sosyal medyada boy gösteriyor ve dikkat çekiyor.

Acemi Cadı dizisi ile akıllarımıza kazınan ve şöhreti yakalayan Merve Boluğur yaptırdığı göğüs estetiğinden pişman olduğunu dile getirdi.

Bir dönem ince kaşlardan dolgun göğüslere kadar görselliğe ve görsel modaya önem verip takip ettiğini dile getiren güzel şimdilerde artık bu tutumdan uzak ve sadelikten yana olduğunu vurguladı. Daha genç yaşlarında yaptırmış olduğu göğüs büyütme operasyonundan da kaş jiletleme işleminden de büyük pişmanlık duyduğunu söyledi.

Tüm estetik operasyon ve algıların birer dayatmadan ibaret olduğunu ve midesini bulandıracak kadar gereksiz bulduğunu dile getirdi. Artık detoks içeceklerle spora ve yogaya yönelip daha sağlıklı ama daha doğal bir hayatı seçtiğini belirtiyor.

oi_5350

Merve Boluğur Kimdir?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi alan Boluğur, dizilerin yanı sıra birçok reklam filminde de rol almıştır. Murat Dalkılıç ile kısa bir evlilik yaşayan Merve Boloğur şöhreti ise Acemi Cadı adlı dizi ile yakalamıştır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Acemi Cadı

Aşk Yeniden

Kül ve Ateş

Küçük Sırlar

Kuzey Güney

Muhteşem Yüzyıl

İçimdeki Fırtına

Keloğlan Kara Prens'e Karşı

Gomeda

Hoşçakal Güzin