Fox Tv'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinde sular durulmuyor. Senaristlerin oldukça vasat yazımı fanların Melisa Döngel nefretine dönüştü. Melisa Döngel karides olayı sonrası dizinin oyuncuları ile takipleşmeyi bıraktı!

Fox Tv'nin yaz aylarında bomba gibi reytinglerle başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi uyarlama senaryo bitince büyük bir vasatlaşma yönüne girdi.

Dizinin senaristleri görülmemiş bir beceriksizlikle yazdı, dizinin fanları ise klasik ship linçleriyle esas konuyu kaçırmaya devam ediyor. 

Burcu Özberk, Melisa Döngel, İlhan Şen ve Burak Yörük'ün başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde krizler büyüyor. Diziden ayrılan Birgül Ulusoy'un yapımcıyı boğazda yemeğe götürmediğim için rolüm azaldı sözleri Melisa Döngel'e yorumlandı.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra ve Ozan fanları Melisa Döngel'in canlandırdığı Çağla karakterinin rolünün arttırıldığını Birgül Ulusoy'un bu sözleri Melisa Döngel'e söylediğini iddia ettiler. Bunun üzerine Melisa Döngel ve Birgül Ulusoy instagram hesaplarından takipleşmeyi bıraktılar.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Ancak fanların anlamadığı olay şu ki Melisa Döngel torpil yaptırsa kendisine daha sempatikleştirilmiş linç yemeyen bir karkater yazdırırdı. Dizinin ship fanları dışında diziyi izlemeyi bırakanların eleştirisi dizinin senaryosunun oldukça kötüleşmesi karakterlerin antipatikleştirildiği yönünde. Fanlar dinlense eğer zaten erken final. Fanlar dışında kimse Esra ve Ozan'ın romantik sahneleri izleyip durmaz. Ancak yapılan olaylar yaratıcı eğlenceli olmalıydı.. Esra ve Ozan karkaterlerinin Çınar ve Çağla'ya haksızlık yapması ve antipatik karkaterlere dönüşmesi, birbirlerinin aşk sahnelerinin irite edici zorlama bulunması, senaryonun çok çok kötüleşmesi sonucu dizinin seyircileri uzaklaştı. Dizide Ozan karkaterinin işten ayrıldığı ilk gün şirketin birden batması, arka arakaya tıpkısının aynı bölümlerin yazılması.. Öyle ki Çağla'nın Esra'yı tehdit ettikten sonra Esra tüm bölüm Çınar'a ümit verip bölüm sonu her şeyi anlatacağım diyerek Ozan'a gidip Ozan'ı Çağla il görmesini her hafta arka arkaya izldedik araya bir bölüm dahi konulmadı. Ozan'ın Esra'yı Çınar ile görüp Çağla'ya gitmesi de..

PEKİ KARİDES OLAYI NE?

Sosyal medaya EsZan fanları Melisa Döngel'in yapımcı Yağmur Ünal'a karides ısmarladığını, dizinin yönetmeninin düğününde altın takmasıyla Döngel'e torpil geçilerek rolünün arttırıldığı yönünde..