1981 yılında İstanbul'da doğan Melisa Doğu, 2018 yılında çıkış yapan Yasak Elma dizisinde en uzun süre rol alan oyunculardan biri olmuştur. Filmde Asuman karakterini canlandıran oyuncu, 13 Haziran'da sezon finali yapacak dizinin yapımcısından altıncı sezon için teklif bekliyor.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda büyük değişikliklerin olacağı herkesçe bilinmektedir. Eda Ece'nin de yıldız karakterinin yanında güçlü bir yeri olduğu biliniyor ancak onun dışındaki oyuncuların durumu belirsiz. Berk Oktay'ın ayrılığı netleşti. Oyuncu, Instagram hesabından da veda fotoğraflarını sevenleriyle paylaştı.
Son haberler içinde, Şevval Sam'ın artık Ender karakteriyle hikâyeye katılmayabileceği öne sürüldü. Ancak bu durum belli olmamaktadır ve yaz döneminde dizinin gidişatı kesinleşecektir. Yani Yasak Elma'da büyük bir değişim dalgası var. Bu değişimde Asuman'ın karakterine durumu ne olacağı da merak edilen konular arasındadır.

Yasak Elma dizisinin 5. sezon çekimlerini tamamlanmasının ardından Melisa Doğu, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, Galata Port’taki bir saat markasının düzenlediği etkinliğe katılırken Asuman karakterinden farklı bir görüntüyle hayranlarının karşısına çıktı.

Yasak Elma dizisinde hareketli ve heyecan yaratan sezon olduğunu söyleyen Melisa Doğu, yeni sezonda herkes gibi  heyecanlı ve meraklı olduğunu söylüyor. Bu sözlerle oyuncu dizinin altıncı sezonunda yer almak istediği anlaşılmaktadır.

Melisa Doğu'nun Yasak Elma'daki durumu bu yaz altıncı sezon için senaryonun oluşturulmasıyla netlik kazanacak.

Melisa Doğu Kimdir?

Melisa Doğu, Şubat 1981'de İstanbul'da doğdu. Melisa Yiğit liseyi okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve mezun oldu. Bugüne kadar birçok dizide oynamıştır. Başarılı oyuncu Melisa Doğu, oyunculuk hayatı Şöhret dizisi ile kazandı.

Melisa Doğu Kaç Yaşında?

Başarılı oyuncunun takipçileri ve hayranları oyuncuyu iyice aramaya başladı. En sık sorulan sorulardan biri de ünlü oyuncunun yaşı. 1981 doğumlu oyuncu 2022'de 42 yaşına girdi.

Melisa Doğu Hangi Burç?

Hayranlarının merak ettiği başka bir soru  ise Melisa'nın burcudur. Oyuncu aynı zamanda bir sosyal ağ fenomeni, Şubat 1981 doğumludur ve Kova kadınıdır.

Melisa Doğu’nun Boyu Ve Kilosu?

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Konuk olduğu bir  programda konuya netlik getiren ünlü oyuncu, aşk hayatıyla ilgili haberlerin ardından şunları söyledi: "Aşık olmadım, henüz bir ilişkim yok. Bir ilişki kurmak zor değil ama aşık olmak başka bir şey. Vücudumda kalp şeklinde bir doğum lekem bulunuyor. Kendimi en çok sevdiğim zamanlar aşık olduğum zamanlardır. Hayatımdaki hiçbir hikâye beni aşktan ayıramaz. Gerçek aşk insanın kendisiyle ilgilidir."

Melisa Doğu Nasıl Oyuncu Oldu?

Çocukluğundan beri hayatında hep bir oyuncu olmak istediğini söyleyen Doğu, çocukken televizyon karşısında durduğunu ve kendisinin değil ailesinin televizyon izlediğini söyledi. Her zaman evde kendisini göstermek için çaba sarf ettiğini dile getirdi. Liseden sonra Mimar Sinan Üniversitesi'ne gittiğini ve orada gördüklerine hayran kalarak ve şaşırdığını ifade eden fenomen oyuncu, liseden sonra buraya başvurduğunu ve çok yakın bir arkadaşı olan Onur Bayraktar'ın desteğiyle okula yerleştiğini söyledi.

Melisa Doğu’nun Yer Aldığı Projeler

Melisa Doğu  Doktorlar, Geniş Aile, Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi birçok tanınan dizide rol alarak adından söz ettirdi. Sevilen dizide rol alan güzel oyuncu Doğu, Kocamın Ailesi dizisinde Yeliz Kuvancı ve Gökhan Alkan ile başrolleri paylaştı. Fulden'in karakterine dizide hayat verdi. Doğu, daha sonra Show TV'de  ekrana gelen Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Ayten rolünü oynadı.

•    Şöhret
•    Doktorlar
•    Avrupa Yakası
•    Geniş Aile
•    Yıldız Masalı
•    Kanıt
•    Yıldızın Parlasın (İnternet Dizisi)
•    Kötü Yol
•    Avrupa Avrupa
•    Yalan Dünya
•    Kocamın Ailesi
•    Keşke Hiç Büyümeseydik
•    Yasak Elma