Masterchef jürilerinden Mehmet Şef dudak dolgusu yaptırdığında dair iddialara ne yanıt verdi? İşte Mehmet Şef'in estetik iddialarıé

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın dudaklarına estetik iddiaları ortalığı karıştırdı. 

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekranlara gelen Masterchef Türkiye yarışmasının Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya şişmiş dolgun dudakları ile dikkatleri üzerine çekti.

Masterchef programında Mehmet Şef'in dudaklarının şiş olması estetik iddialarını kuvvetlendirdi. Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından estetik iddialarına açıklama yaptı.

Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Alerjim var bir ürüne, yapmayın" diyerek iddiaları yalandı.

TV8'in izlenen yarışması Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın dolgun dudakları sosyal meyayı salladı.

Mehmet Şef'İn dolgun dudakları estetik iddialarını ortaya çıkardı. Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından "Arkadaşlar alerjim var bir ürüne. Yapmayın" diyerek iddiaları yalanladı.

Peki Mehmet Şef'in neye alerjisi var?

--5292724 (1)

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Mehmet Yalçınkaya kişisel sosyal medya hesabından dudaklarına dolgu yaptırmadığını sadece bir ürüne karşı alerji yaşadığını açıkladı. Bu açıklama sonrası Mehmet Şefin neye hangi ürüne alerjisi var merak edildi.