Dürüstlüğü ve ahlaklılığı ile sevgi ve saygı duyulan müezzin Fuat Yıldırım'ı Türkiye'nin en önemli cerrahı Mehmet Haberal mı tedavi edecek?

Mehmet Haberal müezzin Fuat Yıldırım'ı tedavi edecek! 

Gezi protestolarında sokataki şiddetten kaçan vatandaşlar Beşiktaş camiye sığınmıştı. Camide yaralı vatandaşlara sağlıkçı olan diğer vatandaşlar müdahale etmişti.

Olaylar sonrası camide içki içtiler, ayakkabıları ile girdiler iddiaası ortaya atılmıştı. Ancak görüntüler yayınlanmamış aksine camide ayakkabılarını çıkaran yaralı çoluk çocuk vatandaşların görüntüleri ortaya atılmıştı.

Sosyal medyada konuyla ilgili olarak şimdilerde "camide çocuklara taciz dayak haberleri camide içki içildi yalanı kadar ilgi görmedi" yorumları yapılırken yeni bir iddia ortaya atıldı.

O dönem caminin müezzini Fuat Yıldırım "Ben yalan söyleyemem din adamıyım camide içki içildiğini görmedim görseydim söylerdim" diyerek ahlaklı dürüst din adamı örneği vermiş ve büyük sevgi ve saygı kazanmıştı. Ancak bu sözlderi nedeniyle sürgün yediği iddia edilmişti.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

mehmethaberal_uzaktan_egitim

Böbrek hastası olan ve haftanın üç günü diyalize giren müezzin Fuat Yıldırım'ın rahatsızlığının çoğaldığı ve organ nakli gerektiği öğrenildi. Konuyla iligli orataya bir iddia atıldı.

Türkiye'nin en önemli cerrahlarından Mehmet Haberal'ın Fuat Yıldırım'ın tedavisiyle bizzat ilgileneceği iddia edildi. Ancak konuyla ilgili bir doğrulama bulunmuyor.