Eski model Mehmet Akif Alakurt Best Model yarışmacılarının Erkan Özerman hakkındaki iddiaları için "Erkan bey yoklamasını çeker, potansiyel varsa... " diye konuştu!

Best Model yarışmalarındaki Erkan Özerman hakkındaki skandal iddialar için eski model Mehmet Akif Alakurt'dan olay açıklalar!

Sıla dizisiyle ünlenen daha sonra Adanalı adlı dizide yer alan Mehmet Akif Alakurt'dan olay açıklamalar! Sosyal medya hesabından yaptığı ilginç ve küfürlü açıklamalarda tepki çeken Mehmet Akif Alakurt Best Model skandalları için neler dedi?
Mehmet Akif Alakurt kişisel instagram hesbaından bir takipçisinin "Abi, Best Model olayları nedir? Çocuklara ahlaksız teklif yapıldığı iddia ediliyor. O teklifi kabul edenler de derece alıyormuş." mesajına yanıt verdi. 

"O İŞLERE BULAŞMADAN DA DERECE ALAN VAR"

Mehmet Akif Alakurt bu soruya dair gündem olacak açıklamalar yaptı.

Mehmet Akif Alakurt Best Model hakkındaki iddialar için "Herkes kendisine yakışır, kendisine uygun şekilde mesleğinde ilerler, para kazanır. Şundan emin olun, o işlere bulaşmadan da derece alanlar var." dedi. 

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

 "YOKLAMASINI ÇEKER POTANSİYEL VARSA..."Mehmet Akif Alakurt yarışmanın kurucusu Erkan Özerman hakkındaki taciz iddiları için ise "Erkan Bey yoklamasını çeker, potansiyel varsa ilerler. Bizim ve bildiğim bir çok sağlam arkadaşımızın tepkisi her zaman gülüp geçmek olmuştur." diye yanıt verdi.