Damla Sönmez ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaşacağı Mavi Sürgün dizisi için geri sayım başladı. Marmaris’te çekilecek Mavi Sürgün dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu gündeme geldi. Mavi Sürgün dizisi kaç bölüm sürecek? Mavi Sürgün dizisinin konusu nedir? İşte detaylar…

Türk dizilerinin uluslararası arenadaki başarısı yapım şirketlerini harekete geçirdi. OGM tarafından yapımcılığı üstlenilen Mavi Sürgün dizisi bir ilke imza atacak. Mavi Sürgün dizisi Türkiye’deki seyirci için değil; Latin Amerika seyircisi için hazırlanacak. Başrollerinde Damla Sönmez ve Caner Cindoruk’un yer alacağı dizi için son hazırlıklar tamamlandı. Mavi Sürgün oyuncu kadrosunda yer alan Bülent Şakrak, Serkan Altunorak, Gökşen Ateş ve Ruhi Sarı’nın da katılımıyla okuma provası gerçekleştirildi. Bülent Şakrak’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta oyuncuların neşeli yüzleri dikkat çekti. Senaryosu Murat Dişçi tarafından kaleme alınan Mavi Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun oturacak.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

indir (2)-4

Mavi Sürgün dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

OGM’nin Latin Amerika’daki bir televizyon kanalı ile anlaşma yaptığı Mavi Sürgün dizisinin Türkiye’de de ekrana gelmesi planlanıyor. Lakin, ilk etapta hangi televizyon kanalında yayınlanacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Mavi Sürgün dizisinin final tarihi ise açıklandı. 26 bölümden oluşacak Mavi Sürgün dizisinin çekimleri Ege Bölgesi’nde gerçekleştirilecek. Bozburun ve Marmaris’in ana çekim mekanları olarak belirlendiği dizi de heyecanlı bir aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Klasik Türk dizilerinden farklı bir şekilde ilerleyecek olan Mavi Sürgün dizisinin bölüm süreleri de kısa tutulacak. 45 ile 60 dakikalardan oluşacak olan 26 bölümlük dizinin Güney Amerika’da yayınlanmasının ardından Türkiye’de ekrana gelmesi planlanıyor. Başrol oyuncusu Damla Sönmez yeni dizisiyle ilgili yaptığı açıklamada bugüne kadar hiç canlandırmadığı bir karakter ile seyirci karşısına çıkacağına dikkat çekti.