TRT1 ekranda yayınlanan fenomen dizi, Masumlar Apartmanı 2. sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Dizi izleyicileri  yeni sezon için oldukça heyecanlı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığının ardından, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna Melisa Şenolsun katıldı.  Masumlar Apartman’ı dizisinin başrol oyuncuları olan Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar ile birlikte başrolde yer alacak olan Melisa Şenolsun diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin boşluğunu dolduracak üniversiteli bir kız olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizi kadrosundan ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine yeni sezonda diziye dahil olan Melisa Şenolsun,  dizinin  gidişatını değiştirebileceği düşünülüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 38. yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmanda  ise izleyicilere mesaj verildi. İşte izleyicilere verilen mesaj ne? Mesajın detayları nedir? Merak edilen bütün detaylar sizler için haberimizde.

TRT1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Masumlar Apartmanı'nın fragmanında yayınlanan kesit mesaj olarak nitelendirildi.

Metin Altıok’un şiirinin okunması izleyicilerin dikkatinden de kaçmadı.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Masum ve Apartmanı dizisinin yeni fragmanının izleyicilerde yaşattığı hissiyatın yanı sıra, Birkan Sokullu’nun okuduğu şiir gündem haline geldi. Kanadı Kırık Bir Akşam isimli şiirin sahibi olan ünlü yazar Metin Altıok.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin fragmanında Metin Altıok’un şiirinin okunması anlamlı bir mesaj olarak nitelendirildi.

Bu mesajın derin anlamı ise şu şekilde detaylandırıldı, 1940 yılında Bergama’da doğan şair ve yazar Metin Altıok, 1993 yılındaki Sivas Katliamında yaralanan kişilerden biriydi ve 9 Temmuz 1993 tarihinde de tedavisi sürerken yaşamını yitirdi.

53 yaşında,  ağır yaralandığı Sivas’taki katliamdan 1 hafta sonra hayatını kaybeden şair ve yazar Metin Altıok’un şiirinin Masumlar Apartmanı dizisinde kullanılması önemliydi.Bazı gazeteciler TRT 1 ekranlarında yayınlanan bu kesit için övgü dolu sözler sarf ettiler.