TRT 1’de yer alan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesine yer verdiği kitap uyarlaması Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si hakkında çıkan haberlere artık isyan etti.

Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Tansel Öngel gibi değerli isimlerle başrolde olduğu Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si Ezgi Mola medyada hakkında çıkan haberlere yaşadıkları sebebi ile artık sessiz kalamadı.

Son olarak hakkında bacağının asansöre sıkışarak koptuğu yönünde haber yapılan başarılı oyuncu Ezgi Mola, ailesinin ve çevresinin de yapılan haberlerden etkilenmesi ile haklı olarak isyan etti.

kapak_161102

Rol aldığı her projede başarılı oyunculuğu ile takdir edilen, gündemde bir isim Ezgi Mola. Dolayısı ile hakkında doğru veya yanlış birçok haber basında yer alıyor. Fakat en son yapılan bacağı koptu şeklindeki haber sonrası artık çıkan haberlere kayıtsız kalamadı başarılı oyuncu.

Basında yer alan asansörde bacağı sıkışarak koptu haberinin ardından annesinin ağlayarak kendisini aradığını belirten Ezgi Mola “Çok acımasız ve terbiyesizce olduğunu düşünüyorum, annem hüngür hüngür ağlayarak aradı. Ben de sette olduğum için telefonu açamadım, birisi arayıp söylemiş ve annem bayılıp yere düşmüş" dedi.

ezgi-moladan-estetik-itirafi-disl-DhBo_cover

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Aldığı birçok ödülle beraber aynı zamanda değerli Sadri Alışık Ödülüne de sahip, 1983 doğumlu başarılı oyuncu gündemde olan başarısının kendisine hakkında çıkan yalan haberler ile zarar veriyor olması gerçekten çok üzücü.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni bölüm birincisi olarak bitiren Ezgi Mola bilindiği üzere ülke gündemini de yakından takip edip, yanlışlar ve haksızlıklar karşısında da susmayan cesaretli sanatçılarımızdan. Son olarak İpek Er cinayet davası ile ilgili tecavüzle suçlanan Musa Orhan’ın tutuksuz yargılanmasına karşı durduğu için hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmiş fakat sosyal medyada aldığı destekler ile sonuç olarak 5.200 TL para cezasına çarptırılmıştı.