TRT ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı İnci ayrılığı sonrası nasıl olur denilen karakter çok sevildi.

Masumlar Apartmanı,  kuşkusuz Türk dizi yaşamına yeni bir  soluk getirdi. TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşan dizi her bölümüyle izleyicide büyük tesir yarattı. Geçtiğimiz sezon dizinin başrol oyuncularından İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla sarsılan dizinin yeni ana  karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

 Masumlar Apartmanı ilk sezonu oyuncular arasındaki büyük uyum ve çarpıcı senaryosu ile geçtiğimiz sezon bomba gibi geçirmişti. Reytinglerde hep üst sıralarda bulunan dizi her bölümüyle milyonlarca izleyiciyi tesiri altına almayı başarmıştı. Masumlar Apartmanı başarılı bir sezonun ardından, yeni sezona hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon dizi kadrosundan ayrılan oyuncuların yanı sıra, yeni sezonda da dizi kadrosuna yeni oyuncular dahil olacağı netlik kazandı. Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Ancak Masumlar Apartmanı seyircileri sezon sonuna gelirken baş karakterlerden önde gelen İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla büyük bir şok yaşadı. Masumlar Apartmanı fanatikleri Abdullah’ı, diziyi ve rol arkadaşlarını yarı yolda bırakmakla suçladı. Farah Zeynep Abdullah’ın ekipten ayrılması İnci’nin de ölümüne yol açtı. Dizinin son bölümünde bebek bekleyen İnci, son anda karar değiştirerek Han’a geri dönmeye karar verdikten saniyeler sonrasında trafik kazası geçirdi ve sevdiği adamın kollarında can verdi.

İnci’nin ölümünden sonrasında dizide onun yerini dolduracak ismin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Bu isim nihayet kesinleşti. Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin yerini dolduracak karakterin adının Yıldız, onu canlandıracak oyuncunun ise Melisa Şenolsun olduğu resmen açıklandı.En son Netlfix platformunda yayınlanan Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakterindeki performasıyla oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Şenolsun’un son zamanlarda adı, Aziz dizisi için geçiyordu.  Netlik kazanmayan bu haberin ardından bir kaç gün sonrasında Şenolsun’un projeden ayrılmış olduğu ortaya çıkmıştı. Onun yerine de dizinin başrolüne Damla Sönmez geçmişti.