TRT'nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanı düşen reytinglerini toplamak için oyuncu değişikliğine gitti. Dizide Han'ın eski sevgilisi Ceylan rolü ile Aslıhan Gürbüz geldi İnci'nin yerine diziye dahil olan Rüya karakteri Melisa Şenolsun ayrılıyor!

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezondaki reytinglerini yakalayamadı.

Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması ile yerine Rüya karakteri Melisa Şenolsun dahil oldu. Ancak senaryo Rüya karakterini sevdirtemedi. Masumlar Aaprtmanı dizisi reytingleri hem eski heyecanını yaklayamadı hem de Rüya karakterini yediremedi. 

Masumlar Apartmanı dizisi eski reytinglerini yakalyabilmek için diziye Aslıhan Gürbüz'ü dahil etti. Han'ın eski sevgilisi Ceylan'a hayat verecek olan Aslıhan Gürbüz diziye dahil olarak yeni bir heyecan yaratmayı hedeflendi. Dizi artık aşk hikayelerine dönerek seyirciyi uzaklaştırmaya başlamasına rağmen yeni oyuncuyla heyecan yakalanmaya çalışılıyor.

Peki Melisa Şenolsun diziden ayrılacak mı?

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteri ile beklediğini bulamayan Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu? Dizide son bölümlerde Rüya karakterine yer verilmemesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Şimdi diziye Ceylan karakteri ile Aslıhan Gürbüz ağırlığı ile gelince Melisa Şenolsun için işler iyice zorlaştı. Melisa Şenolsun ya rolü derinleştirilecek yada önümüzdeki günlerde diziden ayrılacak. Gelen bilgilere göre Şenolsun diziden ayrılacak ve Aslıhan Gürbüz kalıcı olacak.