Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın eski sevgilisi Ceylan'ı hangi oyuncu oynayacak? Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apatmanı ikinci sezonu ile liderliğe devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu eser uyarlamalarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başarmıştı. 

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrolünde yer aldığı Masumlar Aprtmanı dizisi ikinci sezonuna İnci karakteri Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması ile başlamıştı. İnci'nin yerine Rüya karakteri ile Melisa Şenolsun dahil omuştu. 

Diziye şimdi birde Han'ın eski sevgilisi Ceylan giriyor. Peki Han'ın eski sevgilisi Ceylan'ı hangi oyuncu canlandıracak. Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan rolü için dizinin yapımcısı Özgü Namal'a teklif götürmüş ancak olumlu yanıt alamamıştı. Peki Ceylan'ı şimdi hangi oyuncu oynayacak?

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Kulislerde konuşulanlara göre Ceylan karkateri için 2 isimle daha görüşüldü. Onlardan biri Kırmızı Oda dizisinde yer almış oaln Melisa Sözen, bir diğeri ise Büşra Develi..

busra-develi-kimdir-1200x675

Masumlar Apartmanı dizsinde Han'ın eski sevgilisi için adı geçen bir diğer oyuncu ise Ayça Erturan. Tabi bu isimler ile ilgili henüz net bir açıklama yok. 

Kulislerden gelen bilgilere göre Masumlar Apartmanı dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam hala Özgü Namal ısraarını sürdüyor ve Namal'ı ikna etmeye uğraşıyor. 

Dizinin ilk sezona göre gerileyen reytinglerini yükseltmek isteyen yapımcı Güvenatam diziye Özgü Namal'ı getirerek ses getirmeyi planlıyor. Ancak Namal'ın dijitale proje yapmak istediği bu nedenle bu teklifi kabul etmeyeceği öğrenildi.