TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yeni karakter Ceylan ortalığı karıştıracak! Han'ın eski sevgilisi Ceylan kimdir? Masumlar Apartmanı Ceylan'ı kim canlandıracak? Detaylar haberimizde...

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, reytinglerde geçen sezonun bir hayli gerisinde olsa da ara ara zirvedeki yerini almaya devam ediyor. Bu sezona hızlı bir giriş yapan dizi, 19 Ekim Salı akşamı 43. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Ceylan karakteri her şeyi değiştirecek! Han'ın eski sevgilisi Ceylan karakteri Masumlar Apartmanı'na katılacak. Ceylan'ın gelişi Rüya'yı zora sokacak. Han ise eski aşkı Ceylan'ın gelişiyle birlikte sarsıntılı günlerden geçecek.

Masumlar Apartmanı Ceylan Karakterini Kim Canlandıracak?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakteri 43. bölümle birlikte izleyici karşısına çıkacak. Ceylan'ın gelişi ile birlikte dizi bambaşka bir hikayeye bürünecek. Masumlar Apartmanı Ceylan karakterini kimin canlandıracağı ise henüz belli olmadı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Masumlar Apartmanı 43. Bölümde Neler Olacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan ve gerçek hayattan esintiler sunan Masumlar Apartmanı dizisi heyecan dolu senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinin 19 Ekim Salı günü yayınlanacak yeni bölümü ile ilgili araştırmalar başladı. Diziseverler, Masumlar Apartmanı 43. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

Masumlar Apartmanı 43. bölümde; Gülben, Safiye'ye endişelense de onun için bir şey yapamamaktadır. Şennur ve eltileriyle bir gün geçirecek olan Gülben, bu günü sorunsuz atlamak istemektedir. Safiye, hayal kırıklıklarına rağmen hayata güler yüzle bakmaya devam eder. Naci sorunlarından kurtulmak için debelenir durur.

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümüne Han'ın eski aşkı Ceylan'ın dönüşü damgasını vuracak! Rüya tam Han'ın yaralarını sarmak isterken Ceylan'ın çıkagelmesi tüm dengeleri alt-üst edecek! Han'da Ceylan'ın dönüşüyle birlikte kapanmamış aşk yarasının yeniden acıdığını hisseder.