TRT'nin reyting rekortmeni diziye bomba oyuncu geldi! Masumlar Apartmanı Han'ın eski sevgilisi Ceylan'ı hangi oyuncu oynayacak açıklandı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisine bomba isim dahil oldu!

Masumlar Apartmanı dizisinde geçtiğimi sezon dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah sezonun final bölümü ile diziye veda etmişti. Farah Zeynep Abdullah'ın gidişi tartışma yaratırken yerine Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Masumlar Apartmanı seyircisi Melisa Şenolsun ile Han'ın hemen aşk birleşimini beğenmemişti.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Masumlar Apartmanı dizisine bir yeni oyuncu daha! Masumlar Apartmanı dizisine bomba isim dahil oldu! 

Masumlar Apartmanı dizisinde adı bir süredir geçen Han'ın eski nişanlısı Ceykan karakterini hangi oyuncu canlandıracak merak ediliyordu. Ve Masumlar Apartmanı dizisinin Ceylan'ı belli oldu! 

Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın eski aşkı Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz canlandıracak. Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda Ceylan rolü ile dahil oldu.

Özellik oynadığı Ufak Tefek Cinayetler rolünde Merve Aksak rolü ile hayran kitlesini genişleten Aslıhan Gürbüz TRT'nin reyting rekortmeni diziye dahil oldu!

Sosyal medyada Aslıhan Gürbüz'ün Ceylan karakterini canlandıracak olması için olumsuz yorumlar yapıldı ve daha genç bir oyuncu beklendiği söylendi.