TV8'in sevilen yarışmacısı Masterchef Türkiye yarışmacısı Görkem yarışmayla ilgili skandal itiraflarda bulununca Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!

TV8'in sevilen fenomen yarışmacısı Masterfchef Türkiye'nin eğlenceli yarışmacısı Görkem yarışmaya geri dönmüştü. Pattavatsızlığı ile meşhur Görkem'den yarışmayla ilgili itiraflarda bulundu.

Masterchef Türkiye yarışmasına geçtiğimiz günlerde elenen bir yarışmacı geri dönmüştü. Yarışamaya geri dönmeye hak kazanan yarışmacı ilk hafta elenen Görkem olmuştu. Görkem yarışmada eğlenceli anlar yaşatırken son açıklamaları ile Acun Ilıcalı'yı deliye döndürdü.

Mastrchef Türkiye yarışmacıları TV8'in bir diğer yarışması O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. O Ses Türkiye jüri üyeleri karşısında bu sefer şarkı söylemek için ter döken Masterchef Türkiye yarışmacıları eğlenceli anlara sahne oldu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Yarışmacılardan Görkem'in kötü performansı jüri üyelerini kahkaya boğdu. Görkem şarkıdan sonra yarışmayla ilgili patavatsızlık yapınca stüdyo sessizliğe büründü.

ACUN: BİRAZ DAHA DURURSA ADAMI DÖVECEĞİM

61142f6d86b2472bec39d703

Masterchef Türkiye yarışmasına yeniden dönmeye hak kazanan Görkem elendikten sonra yarışmayı izlemdeğini söyleyince gözler Acun Ilıcalı'ya döndü. Görkem yarışmadan elendikten sonra tüm yarışamyla ilgili olan herkesi takipten çıktığını da söyledi. Bu anlarda gözler patron Acun Ilıcalı'ya çevrildi. 

Görkem daha sonra jüri üyelerinden Ebru Gündeş'e dönerek "Ben erkeklerden hoşlanmıyorum. O yüzden sizi çok seviyorum" diyince stüdyo yeniden sessizliğe gömüldü. Acun Ilıcalı o anlardan sonra Görkem'e döndü ve "Biraz daha durursa adamı döveceğiz" diyerek güldürdü.