Masterchef Türkiye yarışması 24 Kasım Öğretmenler Günü bölümü ile her yönden alkışı hak etti! Dün akşam programın kurgusu, yaratıcılığı verilen tüm canlılara sevgi mesajı çok kıymetliydi!

TV8'de yayınlanan ekranların en başarılı yemek yarışması programı Masterchef Türkiye'de dün akşam tüm alkışları hak eden eğlenceli bir bölüme imza atıldı.

Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu TV8'de ekranlara gelen Masterchef Türkiye programında dün akşam 24 Kasım Öğretmenler Gününü'ne özel hem eğlenceli hem düşünceli hem de yaratıcı bir bölüm ekrana geldi. Programın yaratıcılığı dün gerçekten oldukça keyif vericiyidi.

masterchef

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

 Masterchef Türkiye programı dün akşam 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Yeşilçam'ın kült serisi Haban Sınıfı filminin çekildiği Habam Sınıfı Müzesi Adilse Sultan Kasrı'na gitti. Bölümü orada çeken Masterchef Türkiye ekibi filme göndermeler yaptığı kurugusu, yarışmacıların filmdeki unutulmaz serideki yer alan yemekler (Salçalı Makarna, Hanım Göbeği, Hoşaf, Kuzu Fırın, Düğün Çorbası, Zeytinyağlı Lahana Sarması) sahnesindeki menüyü yaparak yarışması izleyenleri geçmişe götürdü.

1-15

Masterchef Türkiye dün akşam ayrıca jürilerin konuştuğu çekimin ilk başladığı sırada gelen bir sokak köpeğine yer verdi. O anlarda jüri üyeleri Mehmet Şef, Danilo Zanna ve Somer Şef'in sokaklarda yaşam savaşı veren can dostumuza sevgi ile yaklaşımı izleyenlerin gönlünde çiçek açtırdı.

Ekranlarda sosya medaya o kadar çok sevgisizliğe maruz kalmışız ki bu görüntüleri izleyen herkesin içinde bir umut yeşertti. Özellikle Mehmet Şef'in can dostumuza sevgi gösterisi alkış aldı.