Mastrechef Türkiye yarışmacısı Emre Büber'in Parkinson hastalığına yakalandığı ve bilerek elendiği öğrenildi. Yarışmadan elenen Emre'ye Acun Ilıcalı iş teklifinde bulundu!

TV8'İn fenomen programı MasterChef Türkiye yarışmasından elenen Emre Büber'in Parkinson hastalığına yakalandığını öğrenildi. İddialara göer Emre bu nedenle bilerek elendi.

Emre Büber'in elenemsi hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Emre'den hem iyi hem de kötü haber geldi. TV8 sahibi Acun Ilıcalı sevilen yarışmacının elenmesi üzerine Emre'ye hayatının teklifini sundu.

MasterChef'te geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Emre izleyenleri hüzne boğdu. Elenmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Emre ile iligili bir gerçek de ortaya çıktı. Emre'nin Parkinson hastalığı ortaya çıktı ve bu nedele isteyerek yarışmadan elendi.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Emre Büber'in hastalığınnın tedavisi için ailesiyle görüştüğü öğrenildi. Emre'nin tedavi için Avustralya'ya gideceği bunun için bilerek elendiği hatta uçak biletini dahi elenmeden önce aldığı ortaya çıkmıştı.

Ancak bu durum Acun'un içine sinmedi ve Acun Ilıcalı Emre'ye hayatının iş teklifini sundu. Emre'nin bu teklifle Avustralya'ya gitmesine gerek kalmadı ve sevdiği işi yapmasına fırsat doğdu. Emre tedavisine burada devam edecek ve aynı zamanda sevdiği işi yapacak.

Parkinson hastalığını nedir?

Parkinson bir sinir hastalığıdır. En bilindik belirtileri ise el titremesi, konuşmada tutukluk ve hızla kilo verme..