Yurt dışında ilgi ile izlenen The Masked Singer yarışması Maske Kimsin Sen adıyla Kanal D'de başlıyor. Maske Kimsin Sen yarışmasından ilk fragman geldi. Maske Kimsin Sen jüri üyeleri kim? Peki Maske Kimsin Sen yarışmasında bizi neler bekliyor? Hangi ünlü isimler geliyor?

Ekranlardaki duygub sömürüsü ve şiddet temalı dizilere bir ara geliyor. Kanal D ekranlarında yeni bir eğlence yarışması başlıyor!

Ebru Şahin Prens dizisinde! Ebru Şahin Prens dizisinde!

Kanal D ekranında seyirci ile buluşacak olan Maske Kimsin Sen yarışmsından ilk tanıtım fragmanı geldi. Medyapım imzalı Maske Kimsin Sen yarışması tüm dünyada fenomen olan The Masked Singer yarışmasından uyarlamadır.

Maske Kimsin Sen yarışmasında hem eğlence hemde müziğe doyacaksınız. Peki Maske Kimsin Sen yarışmasında neler yaşanacak?

maske-sen-kimsin-yarismasinin-amaci-ne

Maske Kimsin Sen yarışmasında ünlü isimlerin farklı kostüm ve maskelerle sadece seslerinden tanınması için jüri karşısına çıkacak. Jüri üyelerininde ünlü isimlerden oluştuğu Maske Kimsin Sen yarışmasında jüriler dedektiflik yaparak maskenin altındaki isim kim bulmaya çalışacak.

Masumlar Apartmanı dizisinin Naci öğretmeni Tansel Öngel'in sunuculuğunu yaptığı Mske Kimsin Sen yarışmasının yönetmen koltuğunda Ebru Yalçın oturuyor.

6197874b86b2441854ea173d

Ünlü isimler maskelerinin altında performansı ile en az oyu alan kimse maskesi çıkarılacak ve yarışmaya veda edecek. 

Maske Kimsin Sen yarışması yakında Kanal D'de başlayacak.