Fox TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışma programında tanışan Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel’in aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Yılmaz ile Öngel aşk mı yaşıyor?

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Televizyon dünyasının sevilen yarışmalarından biri olan Maske Kimsin Sen yarışma programında sunucu olan Tansel Öngel ile geçtiğimiz bölüm maskenin altında çıkan Biran Damla Yılmaz arasında yaşanan etkileşim far edilmiş. Dünyaca ünlü ödüllü format yarışma programı The Masked Singer Türkiye versiyonu Maske Kimsin Sen’ de bomba aşk iddiası .

1_1280x720-66

Maske Kimsin Sen Yarışma Programında Sürpriz Aşk!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan eğlenceli yarışma programı Maske Kimsin Sen’ de aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Sevilen yarışma programı Maske Kimsin Sen geçtiğimiz hafta maskenin altında ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz çıkmıştı. Yarışma programının sunucusu olan Tansel Öngel ile Yılmaz arasındaki elektrik fark edilmişti.

Dünyaca ünlü ödüllü format yarışma programı The Masked Singer Türkiye versiyonu Maske Kimsin Sen ilk bölümü ile sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isimlerin, kostüm ve maske kullanmak koşulu ile kimliklerini saklayarak şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduğunu bulmaya çabaladığı “Maske Kimsin Sen” yarışması ilk yayınlandığında eleştirilerin hedefi olmuştu.

RTÜK’ ün hakkında inceleme başlattığını duyurması ile gündeme gelen Maske Kimsin Sen yarışmasında maskelerin çok korkutucu olduğu ve pagan figürleri içerdiğinden dolayı satanizm propagandası yapıldığı söylenmişti. Sosyal medyada birçok kişi tarafından programın kaldırılması istenmişti. Ancak program eğlenceli bir formatta Fox TV ekranlarında izleyici ilr buluşmaya devam ediyor.

3_1280x720-64

Biran Damla Yılmaz ile Tansel Öngel Aşk Mı Yaşıyor?

Dünyaca ünlü yarışma programı Maske Kimsin Sen, birçok farklı ülkede de ekranlara gelmekte. Yarışma, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brazilya, Şili, Çin, Danımarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam gibi ülkelerde de yayınlanmaktadır.

Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri olduğu Maske Kimsin Sen yarışma programına Murat Dalkılıç misafir jüri koltuğunda yer alacak. Fox tv’nin eğlenceli yarışma programı Maske Kimsin Sen’de sunucu Tansel Öngel ile ünlü Biran Damla Yılmaz’ ın aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine düştü.

Fox TV ekranlarının sevilen yarışmalarından olan Maske Kimsin Sen’ e geçtiğimiz hafta aşk iddiaları damga vurdu. Program sonrası programın sunucusu Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si ünlü oyuncuTansel Öngel Ayna maskesinin altından çıkan ünlü isim Yasak Elma dizisinin Kumru’ su Biran Damla Yılmaz ile hikaye paylaşıp birbirilerini övmeleri ve bakışları dikkat çekmişti. Instagram’ da paylaşılan hikaye ve programdaki davranışlar akıllara aşk mı var sorusunu getirmişti.

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran güzel ve yetenekli oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yakışıklı oyuncu Tansel Öngel’ in beraber spor yapmaları ile aşk iddialarını güçlendirdi.