Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay 6 yıl önce Amerika’da nikah masasına oturmuştu. Kırmızıgül ile Binay çifti evliliklerini geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’nde tek celsede bitirdi. Çiftin evlilik sonrasında yaptığı mal paylaşımı ve çocuklarının velayeti merak konusu oldu.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Evliliklerinde kötü bir süreçten geçen Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay çiftinden geçtiğimiz gün kötü haber geldi. Kırmızıgül ve Binay çifti Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşandı. Altı yıl önce Amerika’da evlenen çiftin sevenleri bu haber ile oldukça üzüldü. Öte taraftan Kırmızıgül ile Binay çiftinin mal paylaşımı ve çocuklarının velayeti gibi konular da merak konusu oldu.

4_1280x720-114

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay Mal Paylaşımı Yaptı!

Sevilen çiftlerden Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay’ın evliliğindeki kriz bir süredir devam ediyordu. Avukat Ece Binay bir süre kızı Lavin’i de yanına alarak Amerika’ya gitti. Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ise ani bir karar almamak adına uzun bir zaman bekledi. Ancak Kırmızıgül ve Binay çifti geçtiğimiz gün tek celsede boşandı.

Altı yıl önce Amerika’da sevdiklerini de katıldığı sade bir nikah töreni ile evliliğe adım atan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay çifti geçtiğimiz gün Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşanmıştı. Boşanma sonrası Adliyeden çıkan Kırmızıgül, “Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden-sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu” şeklinde açıklama yaparken avukat Ece Binay ise “Boşanma davası açmıştım sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı” ifadelerini kullandı.

3_1280x720-125

Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay’ın Boşanma Detayları!

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay’ın boşanma haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftin neden boşandığı da merak konusu. Geçtiğimiz günlerde Mahsun Kırmızıgül ’ün genç bir kadın ile samimi fotoğraflarının yayınlanmasının boşanmaya neden olduğu da iddialar arasında yer almakta. Kırmızıgül ve Binay çifti boşanma nedeni ile alakalı olarak herhangi bir açıklama yapmadı.

Evliliklerini tek celsede bitiren Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay çiftinin boşanma sonra nasıl bir mal paylaşımı yaptığı da çok merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül Amerika’da iki evi var. Ayrıca evliliği süresince de filmler yaptı, yılbaşında rekor ücret ile hem televizyona hem de müziğe geri dönmüştü. Öte taraftan başarılı sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ ün biten evliliğinden dolayı çok üzgün olduğu ve boşanmanın yasını tutmak için 1 milyonluk bayram konserini reddettiği söylendi.

Altı yıl önce nikah masasına oturan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay çifti milyonluk mal paylaşımı yaptı. Kırmızıgül ve Binay çiftinin 60 milyon liralık mal paylaşımı yaptığı ve bu mal paylaşımında 30 milyon lira Ece Binay’ın olduğu iddia edildi. İddiaya göre nafaka, sağlık ve eğitim giderleri bu paraya dahil değil.