FOX TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Mahkum dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Mahkum dizisine katılan yeni yıldız Sinyor karakterini canlandıracak. Sinyor rolünü oynayacak ünlü ismin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Yeni sezon dizileri arasında yer alan Mahkum hem konusu açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından oldukça ilgi gördü. FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Mahkum’ a yeni bir yıldız dahil oluyor. Alışılmışın dışında bir hikayeyi işleyen Mahkum dizisinde Sinyor karakterini canlandıracak yeni bir isim katılıyor. Sinyor rolünü kimin oynayacağı merak konusu oldu.

3 1280 720

Mahkum Dizisine Bomba Transfer!

 Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’ in kaleme aldığı Mahkum dizisi konusu ve oyuncu kadrosu bakımından izleyiciyi etkilemeyi başardı. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Mahkum dizisi konusu açısından oldukça farklı bir hikayeyi ele alıyor. Yeni sezon dizileri arasında en çok sevilenler arasında yer almayı başardı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi hikayesi ile izleyenleri oldukça etkiledi. Dizide idealist bir Cumhuriyet savcısı olan Fırat Bulut’ un bir anda kendisini cezaevinde bulması ile başlar. Mahkum dizisi, yeni sezonda bu hikaye ile en çok izlenen diziler arasında girmeyi başarıyor.

5_1280x720-54

Mahkum Dizisine Yeni Bir İsim Katılıyor!

Senaryosunu Uğraş Güneş’ in kaleme aldığı Mahkum dizisi bir Cumhuriyet Savcısının hayat hikayesini izleyici ile buluşturuyor. FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Mahkum da idealist bir savcı olan Fırat Bulut karakteri bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur ve hikaye başlar. Savcı hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşi ile kızını öldürmekten yargılanıyordur.

Öte taraftan savcının hapsedilmeden önce araştırdığı son dava ise ülkenin önde gelen ailelerinden olan Yesari’ lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’ nin davasıdır. Kendisine kurulan komplo karşısında bir çıkmaza düşen savcı Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek mi merak konusu…

6_1280x720-18

Sinyor’u Kim Oynayacak?

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’ in kaleme aldığı Mahkum dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Dizinin başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Güney Kore yapımı olan Innocent Defendant isimli diziden uyarlama olan Mahkum dizisi oyuncu kadrosunda yeni bir isim dahil oldu. Dizide Sinyor karakterini kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Sinyor rolünü Yasak Elma dizisinde Halit karakterinde olan sevilen oyuncu canlandıracak. Onur Tuna ile beraber rol alacak olan Talat Bulut Sinyor karakterini canlandıracak.