Yeni dizi olarak Fox TV ekranlarında yayımlanan Mahkûm dizisinde Onur Tuna, Fırat karakteriyle dizinin rengini değiştirdi.  

Mahkum dizisinde savcı Fırat karakteriyle seyirciyi hem konusu hem de oyunculuğuyla  ekranlara kilitledi. Mahkûm dizisi herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Bu dizi Mayıs 2022’de sezon finaliyle veda etti. Eylül 2022’de tekrar 2. Sezon başlayacak. Dizinin diğer karakter oyuncuları olarak da usta ve rolünün gereğini veren aktörler oynuyor. Savaş (İsmail Hacıoğlu), Cemre uysal ( Seray Kaya) karakterleri canlandırıyorlar. Ismail Hacıoğlu bu dizide ikiz kardeşi canlandırdığından Barış karakterinde canlandırdı. Onur Tuna sadece Mahkûm dizisiyle tanınmadı. Hayat devam ediyor, Filinta, Mucize doktor  ve Yasak Elma gibi birçok dizide oynamıştır.

Onur Tuna birçok projede dizi teklifleri alan güçlü usta bir oyuncudur. En çok Fox TV de yayınlanan Mahkûm dizisiyle büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Sosyal medyadan hayranlarından oldukça etkili yorumlar alıyor. Sanat hayatı olsun ve özel hayatı da oldukça aktif geçmektedir. Yakışıklı aktörümüz, görünüm olarak ve duruşu olarak farklı imaj yaratmaktadır. Ünlü aktör Türk sineması, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Hayat Eve Sığar dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Bu dizide Hayat, çocuk yaşta evliliğin konusunu anlatan karakteri canlandırıyordu. Onur Tuna’nın mesleği dışında özel hayatı da oldukça canlıdır. Hayatına giren aşk yaşadığı kadınlar oldu. Yalnız gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına “ konuşmuyorum” cevabını vermiştir. Bu tavrı ile özel hayatının medyaya yansımamasını açıkça ifade etmiştir. 

Ünlü Aktörün Aşk Fırtınası

61f39c6786b2453c40074703

Onur Tuna oyunculuğunun dışında gitar ve piyano çalıyor. Kendisine ait müzik stüdyosu var. Ünlü sanatçının bunun dışında özel hayatı da oldukça renklidir. İlk olarak Keremcen'in  eski sevgilisi olan Seda Güvenle evlilik kararı alıp sonradan evliliğin eşiğinden döndü. Bu karardan sonra Onur Tuna belli bir süre aşk hayatının basına yansımamasına dikkat etti. Mahkûm dizisinden önce bu yılın ocak ayında meslektaşı olan Hande Doğandemir ile beraberliği başladı, belli bir süre sonra bitti. 

Onur Tuna geçmişte yaşadığı Hande Doğandemir ile olan beraberliğini bitirdikten sonra meslek hayatına zaman ayırdı. Çanakkale doğumlu olan ünlü oyuncu uzun boylu ve renkli gözlüdür. Çok hayranları olan Onur Tuna sosyal medyada da oldukça beğeni toplayan güçlü oyuncu kimliğine sahiptir. Ünlü oyuncunun en son yaşadığı aşk fırtınası gündeme bomba gibi oturdu. Basına yansıyan bu haberle çoğu hayranlarını şaşırttı. Mahkûm dizisinin sezon finalinden sonra yine meslektaşı olan dizi oyuncu ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşk haberini şok edici farklı bir hesaptan ortaya çıkmıştır.

Gündeme Yansıyan Yeni Aşkı Kim?

t25_onur-tunadan-ilani-ask-ya-301

Onur Tuna'nın gündeme düşen bu yeni aşkı bir dizide oynayan meslektaşı olan oyuncu Yasemin Yazıcı'dır. TRT1 kanalında yayınlanan Kara Tahta  dizisinde Esra karakterini canlandıran kadın oyuncudur. Ünlü sanatçı daha önce FOX TV de yayınlanan Son Yaz dizisinde Naz karakterini canlandırdı. Bu ilk dizisiyle İstanbul hayatı başladı. Güzelliği ve oyunculuğu ile dizi teklifleri aldı. Yasemin Yazıcı özel hayatını medyaya yansıtmayan biri olarak tanınıyor. 
Yalnız  Onur Tuna ile olan beraberliklerini çekilen bir farklı resimle ekrana yansıtması ile sevenlerini şoke etti. Onur Tuna’nın kız arkadaşının gönderim yaptığı bu fotoğrafına farklı bir ifade bırakarak tüm sevenlerini mutlu etti. Ünlü oyuncunun gündeme yansıyan bu aşkı, ortaya farklı şekilde çıkmıştır.