FOX TV ekranlarının merakla beklenen dizisi “Mahkum” daha başlamadan oyuncu değişikliğine gitme kararı aldı. Yaş krizi yaşanan dizide hangi oyuncu değişiyor? Dizide başka hangi değişiklik kararı alındı?

Bilindiği üzere “Innocent Defendant” uyarlaması olarak FOX TV ekranları için hazırlıkları süren dizinin oyuncu kadrosu belirlenmiş hatta ilk fragmanı da yayınlanmıştı. Büyük bir iddia ile ekranlara gelecek dizi için çok titiz bir çalışma yürütüldüğü haberleri sürekli olarak gündeme geliyor.

mahkum 5

Mahkûm Dizi Setinde Neler Oluyor? Neden Oyuncu Değişikliğine Gidildi? Yeni Oyuncu Kim Olacak? Mahkum Hangi Gün Başlıyor?

İlk fragmanı ve konusu ile ilgi toplayan ve merakla beklenen “Mahkum” oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Altan Gördüm, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş gibi önemli isimlere yer verildiği ve anlaşma sağlandığı bildirilmişti.

Bir gün hapishanede gözlerini açtığında kızı ve eşini öldürmekle suçlandığını gören bir savcının mücadelesinin konu edildiği ve hazırlıkları henüz süren yapımda bazı değişiklik kararları alındı.

mahkum 3

FOX TV ekranlarının merakla beklenen dizisi “Mahkum” daha başlamadan oyuncu değişikliğine gitme kararı aldı. Yaş krizi yaşanan dizide hangi oyuncu değişiyor? Dizide başka hangi değişiklik kararı alındı?

mahkum 1

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Oyuncu kadrosunda yer alacak Altan Gördüm karakteri ile ilgili bir değişikliğe gidildiği ve bu değişiklik gereği Altan Gördüm’ün yaş dolayısı ile kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Değişikliğe giden senaryoda daha yaşlı bir karakter yaratıldığı için Altan Gördüm yerine Mehmet Ulay ile anlaşıldığı öğrenildi.  Altan Gördüm 63, Mehmet Ulay ise 79 yaşında.

mahkum 2

Mahkum Hangi Gün Başlıyor?

Dizinin yayın tarihi henüz belli değil fakat bilindiği üzere tüm günleri dolu olan FOX TV yeni dizi “Mahkum” için yayından kaldırılacak diziye karar vermeyi bekliyor.