Çok yakında ekranlarda olacak olan Mahkum dizisinin fragmanı izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Mahkum dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, nerede ve ne zaman yayınlanacağı merak edildi.

MF yapım imzalı yepyeni bir dizi olan Mahkum’ un ilk bölümü için heyecanlı bir bekleyiş devam ediyor. Yayınlanan fragman ile izleyicinin dikkatini çekti. Güçlü kadrosu ve konusu bakımından Mahkum dizisinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı da izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

1_1280x720-3

Mahkum Dizisi Konusu Ne?

Heyecanla beklenen Mahkum dizisi, Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak izleyici ile buluşacak. Innocent Defendant dizisinin başrollerinde Ji Sung, Um Ki-joon, Kwon Yu-ri, Oh Chang-seok ve Uhm Hyun-kyung gibi ünlü isimlerin yer aldığı Güney Kore televizyon dizisi olarak bilinir. Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’ ın ilk bölümü SBS tarafından 23 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Innocent Defendant dizisi 21 Mart 2017 tarihinde 18. bölümü ile sona ermiştir.

Innocent Defendant dizinden uyarlanan Mahkum dizisi yayınlanan fragman ile oldukça dikkat çekti. Mahkum dizisinin konusu izleyici tarafından beğenilmişe benziyor. Şimdiden birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Mahkum dizisinde, idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığı zaman kendini cezaevinde bulur. Yayınlanan fragmanda, savcı Fırat Bulut, hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin önde gelen ailelerinden olan Yesari' lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır. Kendisine kurulan komployla bir çıkmaza düşen savcı Fırat, acaba masumiyetini kanıtlayabilecek midir? Hikayesi ele alınmaktadır.

2_1280x720-3

Mahkum Dizisinde Hangi Oyuncular Oynuyor?

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’ tan uyarlanan Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğur Güneş uyarlamaktadır. MF yapım imzalı Mahkum dizisinin farklı hikayesinden de ipuçları veren yeni fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izleyiciler tarafından merak uyandırdı.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti. Innocent Defendant’ tan uyarlanan Mahkum dizisinin başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide diğer taraftan Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncu isimler bulunuyor.

5_1280x720-2

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Peki, Mahkum Dizisi Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın olduğu Mahkum dizisi yayınlanan fragman ile hem konusu açsından hem de oyuncu kadrosu bakımından merak uyandırdı. Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’ tan uyarlanan Mahkum dizisinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

Innocent Defendant dizinden uyarlanan Mahkum dizisi dram türünde olup yapımcısı Asena Bülbüloğlu’ dur. MF yapım olan, Volkan Kocatürk yönetmenliğindeki ve senaristinin Uğur Güneş olduğu Mahkum dizisinin yayın tarihi henüz belli değil.

Heyecanla beklenen Mahkum dizisi Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın olduğu Mahkum dizisi, Fox Tv’nin en iddialı dizileri arasında yer alacağa benziyor.