Linet asker kaçağı mı? Linet İsrail'de X Factor yarışmasına neden katıldı? Linet İsrail'de aranmıyor muydu? Linet İsrail'de asker kaçağı değil mi?

İsrail'den ilginç bir karar! İsrail Eurovision şarkı yarışmasında ülkeyi temsil eden kişiyi XFactor yarışmasında belirleyecek.. Bunun için Linet'de yarışmaya katıldı! Peki Linet İsrail'de asker kaçağı değil miydi?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Geçtiğimiz günlerde Aslı Şen ile selam vermedi kavagsı yaşayan şarkıcı Linet İsrail'deki XFactor yarışmasına katıldı. Linet yarışmada söylediği Türkçe parçayla jüri üyelerinden alkış aldı ve bir sonraki tura geçmeyi başardı.

Türkiye'de ünlü şarkıcı olarak bilinen Linet neden ülkesinde şarkı yarışmasına katıldı? Linet X Factor yarışmaısna neden katıldı? Linet İsrail'de asker kaçağı değil mi? Linet ülkesinde aranmıyor mu?

İsrail Eurovision şarkı yarışmasında temsil edeceği kişiyi x Factor yarışmasıyla belirliyor. Linet'te Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için X Factor yarışmasına katıldı. Linet jüri üyelerini performanı ile etkilemeyi başardı ve bir sonraki tura geçmeye hak kazandı.

Linet 2022 Eurovision yarışmasında İsrail'i temsil etmek için X Factor yarışmasına katıldı. İsrail doğumlu Şarkıcı yarışmada şarkıyı Türkçe ve İbranice söyledi.

Peki Linet İsrail'de ülkesinde asker kaçağı değil miydi? Daha önce ülkesinde asker kaçağı olduğunu söyleyen Lİnet'in yarışmaya katılması ve yakalanmaması ilginç bulundu..