2013 yılında apartopar TRT ekranlarından kaldırılan fenomen dizi Leyla İle Mecnun gösterilen yoğun ilgi sebebi ile Exxen platformu için tekrar çekilmeye başlanmıştı. Şimdi bu çekimleri ve Leyla İle Mecnun hakkında bilinmeyenleri anlatırken bir son dakika haberi de paylaşıyoruz.

9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1 ekranlarında başlayıp, kendisine özel bir kitleyi oluşturmuş, dilden dile dolaşmış, replikleri ile bir kült yapım olmayı başarmış dizinin tam bir final bile yapamadan ekranlardan kaldırılması herkesi çok üzmüştü.

Dizi zamansız bitirilmesi ile de ayrıca gündem ve efsane olarak o kadar yoğun bir ilgi görmüştü ki önce Ali Atay, Onur Ünlü ve Sekan Keskin önderliğinde “Leyla The Band” ismi ile bir müzik grubu kurulmuş, sonrasında senaristi Burak Aksak dizinin finali niteliğinde aynı adla bir kitap yayınlamıştı. En son olarak ise ilginin eksilmeyip tersine gün geçtikçe artması başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın gözünden kaçmamış ve tüm ekibi toplayıp kendi platformu Exxen için biraraya getirmişti. Bu karar tüm Leyla ve Mecnun hayranları için hediye gibi görülmüş ve büyük bir sevinç ve takdirle karşılanmıştı.

60c1ace44e3fe00a00968470

Arkadaş muhabbetlerine, ikili diyaloglara bölümlerindeki replikler ile damga vurmuş, depresyon günlerimizin halen en vazgeçilmez dizisi  Leyla İle Mecnun’un yeni bölümleri Erdal Bakkal’ın yerini gerçek hayatta tavaf eden hayranları tarafından heyecan ile beklenmiş, hatta Exxen TV satışlarını bu haber ile zirveye çıkartmıştı.

İskenderiyle,Erdal Bakkalıyla, İsmail Abisiyle ve hırsız Yavuzu ile hayatımızda hayal kahramanı yaratan dizi resmen bir Türk başarısıydı. Bu kadar uyarlama dizi yanında ender orijinal Türk yapımı dizi biten bölümleri ve dağılan grubu ile hala gönüllerde ayrı bir yerde tutulurken ve farklı kanallarda tekrar bölümleri ve klipleri izlenme rekorları kırarken Exxen TV’de de beklenen ilgiyi görmüştü.

Leyla İle Mecnun Hakkında Son Durum Ne? Yeni Bölümler Ne Zaman?

t25_exxen-leyla-ile-mecnun-ba-297

Dizi hayranlarının, dizinin Exxen platformunda yayınlanıyor olması ilk günden itibaren kısa sürecek tereddütü ile yaklaştığı dizi için yeni bir karar alındı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Dizi hayranlarının korktuğu gibi kısa sürmeyecek çünkü en az 60 bölüm olarak çekilmesine karar verildi. İkinci sezon çekimlerinin bitirilip montaja başlandığı dizi için üçüncü sezon hazırlıkları başlamış durumda.

Exxen Platformunun en önemli pazarlama malzemelerinden biri olan Leyla ile Mucnun’un ikinci sezon bölümlerinin Ocak 2022’de gösterime gireceği de alınan bilgiler arasında.