Ay Yapım’ın Netlflix için hazırlanan Kuş Uçuşu 3 Haziran’da heyecanla Bekleyen İzleyicileri ile buluştu. Ay Yapım’ın Kuş Uçuşu Dizisinin kadrosu oyuncuları ve konusu çok sevildi.

Netflix’te büyük bir ilgi toplamış olan Kuş Uçuşu dizi sevenleriyle Netflix’te 3 Haziranda ilk bölüm olarak yayınlandı. Ay Yapım’ın bu dizi için oluşturduğu kadroda yer alan oyuncuların diziye bir başka hava kattıklarını söylemeden geçemeyiz. Gerek cesur sahnelerin olması gerekse kaliteli konusu ile zirveden giriş yapan Kuş Uçuşu Netflix’te en çok izlenenler arasında yerini aldı. Peki, Ay Yapım’ın bu kadar heyecanla beklenmesinde ki Kuş Uçuşu başrol oyuncu kadrosunda kimler yer aldı? Kuş Uçuşu’ nun kısaca konusu nedir?

Ay Yapım imzalı ilk bölümü 3 Haziran 2022’de yayınlanan yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’ in üstlendiği senaryosunun Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, başrollerin Birce Akalay, Miray Daner ve eski model İbrahim Çelikkol yer alması hayranlarını sevince boğdu. Kuş Uçuşu Netflix’te başrollerin oynadığı rollerin etkisiyle klasikleşmiş yaz aşkı temalı dizilerindense ters köşe cesurca sahneleri Netflix izleyicilerinden geçerli tam not almıştır. Peki, gelin Netflix Kuş Uçuşu dizisinin konusuna nedir?

Netflix Kuş Uçuşu Başrolleri Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol Seyirciyi Şaşırtan Cesur Sahneleri ve Dizinin Konusu 

Nejat İşler’in hikâye tarzında anlatımıyla başlayan dizi. Bir televizyon kanalında yaşanan İki farklı kuşak çatışmasının hikayesini anlatılan ünlenmiş ekran yüzü rolleriyle Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol iki eski sevgilinin geçmişlerinde yolları kesişir ve herkesin gıpta ettiği bir aşk yaşarlar birbirlerine o kadar aşıklardır ki bu aşk tüm çevreleri tarafından Lale ve Kenan ikilisinin asla ayrılmaz olarak görülürler. Çok aşık çiftimiz engebeli bir dönem girerler ve aşk yetersiz kalır. 
Lale bu süreçte şans verdiği Selim’le evlenir ve çocukları olur. Lale televizyon kanalında spikerlik yapmaktadır ve kanalın sahibi Kenan’dır. Medya dünyasının parlak hayatı bir yana dursun sosyal medyada görülen rahat hayat tarzından etkilenen Z kuşağı Aslı, küçük hileleri ile bu ünlü televizyon kanalına kendini işe aldırır. Aslı bu sahtekar medya dünyasının her bölümünde büyük bir kinini ve acımasızca seçimlerini bir takım manipülasyon yöntemleri ile Ünlü spiker Lale’nin yerine kolay yoldan geçmek için kanalda işe giren kendini ispat etmeye çalışan bir genci canlandırmaktadır.

Bu çekişmeli mücadelede hangisinin yöntemleri daha baskın gelecek? Aslı istediği şöhrete kolay yolan kavuşabilecek mi? Yoksa gerçek yüzü ortaya çıkarak hayallerine giden yolda ki kurnazca planları suya mı düşecek? Lale ve Kenan aşkı tekrar filizlenebilecek mi? Aslı istediği lüks ve konforlu hayata cefa çekmeden ve yakalanmadan ulaşabilecek mi? Bu ışıltılı ama bir o kadarda acımasız camiada bir bedel ödenmeden zirveye ulaşılmayacağı kesin. Nefes kesen Netflix Kuş Uçuşu dizisinin yeni bölümlerinde neler olacak heyecanla bekleniyor. 

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Netflix Devler Kadrosu Oyuncuları 

Kuş Uçuşu dizinin bu denli sevilmesinin ve büyük ilgi duyulmasının sebebi dev oyuncu kadrosuna sahip olmasıdır. Kuş Uçuşu dizi oyuncuları Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler yer almaktadır. Yüzleri televizyonda sevilerek ünlenmiş oyuncuların, senaristliğini Meriç Acemi’nin yazdığı cesur ve akıllıca yazılmış sahnelerin hakkını, profesyonel bir şekilde seyirciye yansıtılması sonucunda Türkiye’de diziler arasında zirveye adını Kuş Uçuşu olarak yazdırdı. Dünya sıralamasında altıncılıkta yerini alan Kuş Uçuşu izlenme oranları Netflix Türkiye'yi sevindirdi.