ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni sezonuna tam 16 yeni oyuncu dahil oldu! Kuruluş Osman yeni oyuncular kim? Kuruluş Osman yeni gelen oyuncular ve karakterleri tüm bilgileri!

Atv ekranlarında seyirci ile buluşan Kuruluş Osman dizisi yeni sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Burak Öçivit'in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Üçüncü sezonu merakla beklenen Kuruluş Osman dizisi yeni sezon ilk bölümü ile bu akşam başlıyor. 65'inci bölümüyle Çarşamba akşamaları reyting savaşına geri dönen Kuruluş Osman dizisi yeni sezonuna 16 yeni oyuncu katıldı.

Yapımcı koltuğunda Mehmet Bozdağ'ın oturduğu Kuruluş Osman dizisi için Bozdağ bu sezon verdiği mesajda "Seyirciler ezber bozan ve çok farklı bir Kuruluş Osman izleyecekler" ifadelerini kullandı.

Kuruluş Osman yeni sezonuda dekorların görkemli bir şekilde büyüdüğü görülürken diziye 16 yeni oyuncu da dahil oldu. Yeni sezonda ilgi uyandıran hikayelerle genişletilen Kuruluş Osman dizisine yeni karakterler dahil oldu.  

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Kuruluş Osman yeni sezonunda 250 kişilik sanat ekibi ile yeni mekanlar yaratıldı. Dizide Osman Bey için dev yeni bir otağ ve yeni kaleler ile şehirler yaratıldı. Dizide Kuruluş Osman karakterleri için 100 yeni kostüm dikildi.

Dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek olan su altı çekimleri için 15 kişilik profesyonel su altı çekim ekibi ve 10 profesyonel dalgıç eşlik etti.

Kuruluş Osman dizisine bu sezon 16 yeni oyuncu daha katıldı.

Kuruluş Osman yeni sezonunda son olarak Maraşlı dizisiyle ekrana gelen Serhat Kılıç'ın yanı sıra Yıldıray Şahinler, Can Bartu Arslan, Rüzgar Aksoy, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Şeyma Korkmaz, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Ali Karaağaç ve Yiğit Eser katıldı.