Bozdağ Film’in yapımcısı olduğu ATV ekranlarındaki Kuruluş Osman dizi seti karıştı. Kurluş Osman setinde neler oluyor? Kuruluş Osman set çalışanları neden mahkemeye gitti? Burak Özçivit’in avukatı ne dedi?

2019 yılı ile ekrana gelen ve şu an üçüncü sezonu ile devam eden ATV ekranın meşhur dizisi Kuruluş Osman setindeki olaylar yapımcı Bozdağ’a kadar gitti. Burak Özçivit’in Osman Bey karakteri için 1 yıl önceden anlaştığı dizi setinde rol alan Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atıksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı, Seda Yıldız, Yıldıray Şahiner, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Şeyma Korkmaz, Sedar Kayaokay, Oğuzhan Karbi, Serhat Parıl, Burak Alp Yenilmez gibi daha birçok isim var.

osman4

Dönem dönem Burak Özçivit’in setteki tutumu ile gündeme gelen dizi sonunda mahkemelik oldu. Dizi set ekibi Burak Özçivit’in kötü davranışlarda bulunduğu, küfür ve hakaret ettiği iddiası ile Burak Özçiviti sonunda gerçekten mahkemeye verdi.

 Bozdağ Film ise Burak Özçivit’in kötü davranışlarda bulunduğu, küfür ve hakaret ettiği iddialarına ve açılan mahkemeye istinaden aşağıdaki açıklamalarda bulundu.

osman2

“Başrol oyuncumuz Burak Özçivit’in ahlakından, çalışkanlığından ve örnek kişiliğinden sonuna kadar eminiz ve yanındayız. Konu adli makamlara intikal etmiştir. Mesnetsiz iddiaların Bağımsız Türk yargısından döneceğine inancımız tamdır.”

Bozdağ filmin başrol oyuncusu Burak Özçivit’in avukatı ise son durum ile ilgili; “Adli makamlara intikal ettirilmiş kurgu iddialar sonucu müvekkilden astronomik meblağlar talep edilmiş ve bu talepler karşılanmayınca basına servis edilen gerçek dışı beyanlarla müvekkilin kamuoyu nezdindeki itibarına saldırı düzenlenmiştir. Yargılama sonucu gerçeklerin ortaya çıkacağına fırsatçılığı ve mesnetsiz iddialara karşı hak ve hakikatin galip geleceğine olan inancımız tamdır.” İfadelerini kullandı.

osman5

Başarılı bir dönem geçiren Burak Özçivit’in yaşadığı olaylar nasıl sonuçlanacak, set çalışanları denildiği gibi haksız ve menfaat mi sağlamaya çalışıyor yoksa yıldızı parlayan oyuncu başrol ve şöhrete kendini fazla mı kaptırdı merak konusu.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu