ATV dizisi Kuruluş Osman üçüncü sezonuna hazırlanıyor.

Bozdağ Film tarafından yapımı üstlenen ve yeni sezonda çok sayıda ünlü oyuncuyu kadrosuna dahil eden Kuruluş Osman dizisi son olarak oyuncu kadrosuna diziye genç bir oyuncu daha dahil etti. Türkiye’de  üst üste reyting rekorları kıran, yurt dışında da milyonlarca hayranı bulunan Kuruluş Osman dizisi yeni  sezonu olan, üçüncü sezon için gün sayıyor. Dizinin 65. bölümü çok yakında ATV ekranında olacak.

Başrolünde başarılı oyuncu Burak Özçivit’in  yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna genç bir oyuncu  daha dahil oldu. Genç oyuncu Can Bartu Arslan, önümüzdeki Sezon Kuruluş Osman dizisinde rol alacak.

Es Es isimli dizi ile televizyon ekranlara adım atan Can Bartu Arslan, Köstebekgiller, Annem Uyurken, Galip Derviş ve Ulan İstanbul gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Hızır Çakırbeyli’nin oğlu Ömer karakterini canlandıran başarılı isim son olarak ise Fox TV’de yayınlanan ancak yayın hayatı kısa süren Öğretmen  dizisinde izleyiciler ile buluşmuştu.

Can Bartu Arslan’ın Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğunu  dizinin yapımını üstlenen yapım şirketi Bozdağ Film duyurdu. Bozdağ Film sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kuruluş Osman’da yeni bir isim daha! Kuruluş Osman adlı dizinin kadrosunda yer alan Can Bartu Arslan’a Bozdağ Film Ailesi olarak hoş geldiniz diyoruz. #KuruluşOsman yeni sezonuyla yakında ATV’de”

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon için çekimlere başlayan dizi, yakında yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla  ATV ekranlarında çarşamba akşamları seyircisiyle buluşacak olan dizinin yeni sezonunda hikayeye katılan isimler şöyle:

“Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Şeyma Korkmaz,Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç…”