Yapımcısı Zeynep Günay Tan olan Kulüp dizisinin yayınlanan fragmanından sonra heyecan uyandıran kadrosu ile gündemi meşgul etti. İzleyicilerin merakla beklediği Kulüp dizi 10 bölümden oluşmaktadır. Drama türündeki Kulüp dizisinde 1950’li yılların karmaşık İstanbul’unda bir annenin ve kızının hayatını gerçek hayattan esinlenerek ele almış.

Netflix’in heyecanla beklenen dizilerinden olan Kulüp, drama türünde izleyici ile buluşmayı bekliyor. 1950’li senelerin İstanbul’unu anlatan Kulüp dizisinin konusu gerçek hayattan ilham alınarak hazırlanmış. Dizinin konusu, ne zaman yayınlanacağı ve kadrosunda kimlerin yer alacağı magazin gündeminde yer aldı.  

kako-2rM2z4fCj0acTpsq

Kulüp Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapımcısı Zeynep Günay Tan olan Kulüp dizisinin yayınlanan fragmanından sonra heyecan uyandıran kadrosu ile gündemi meşgul etti. İzleyicilerin merakla beklediği Kulüp dizi 10 bölümden oluşmaktadır. Drama türündeki Kulüp dizisinde 1950’li yılların karmaşık İstanbul’unda bir annenin ve kızının hayatını gerçek hayattan esinlenerek ele almış.

Heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi de merak uyandırdı. 10 bölümden oluşan Kulüp dizisi, 6 bölümlük ilk kısmı ile 5 Kasım 2021 tarihinde izleyicisi ile buluşacak. Netflix’ in orijinal dizisi olan Kulüp, yayınlanan fragman ile izleyiciden tam not almışa benziyor. Kulüp dizisinin yayınlanmasından sonra da aynı etkiyi bırakıp bırakmayacağı da merak konusu oldu. İzleyip göreceğiz.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

kako-IseEHj7qLiMgUfmZ

Kulüp Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var, Konusu Ne?

Netflix’in orijinal dizisi Kulüp, 5 Kasım 2021 tarihinde Cuma günü izleyici ile buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosu yayınlanan fragman ile belli oldu. Heyecanla beklenen dram türündeki Kulüp dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncular yer almakta.

Yapımcı Zeynep Günay Tan imzalı Kulüp kadrosunda, Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci gibi önemli isimlerin yanında Metin Akdülger, Asude Kalebek ve Fırat Tanış gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

5 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanacak Kulüp dizisinin konusu da çok merak ediliyor. 1950’li yılların karışık İstanbul’unda bir anne, sıkıntılı geçmişinden kaynaklı büyütemediği, yetiştiremediği asi kızı ile yeniden bağ kurabilmek adına gece kulübünde çalışmaya başlar ve hikaye başlar. Hikaye gerçek hayattan esinlenerek izleyicinin karşısına çıkıyor.

Netflix’ in orijinal dizisi Kulüp, Gökçe Bahadır  Matilda karakterini canlandırırken yakışıklı oyuncu Barış Arduç ise İsmet karakteri ile eşlik ediyor. Matilda’nın kızı Raşel karekterini de Asude Kalebek canlandırıyor. Ayrıca son günlerde peş peşe yer aldığı projelerle gündeme gelen Salih Bedemci ise Selim Songür karekterinde rol alıyor.

Dizinin başrollerinden olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır’ın bu aralar hem iş hem de aşk hayatında her şey yolunda. Geçtiğimiz günlerde ilk kez sevgilisi Emir Ersoy ile ilk kez kameralara yakalanan çift oldukça mutluydu. 39 yaşındaki güzel oyuncu 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizinde de gösterdiği performans ile ilgi çekmişti. Dizide eşi tarafından aldatılan “Avukat Azra” karakterine can veren Gökçe Bahadır oyunculuğunu konuşturuyor.

Kulüp dizisinin diğer başrollerinden biri olan yakışıklı oyuncu Barış Arduç, yayınlanan fragman ile yine oyunculuğu ile izleyicinin ilgisini çekti. Başarılı oyuncu Barış Arduç birçok dizi ve filmde de yer almıştı. Kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Gupse Özay ile olan evliliği de gayet güzel gitmekte.