Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Netflix'in yeni dizisi Kulüp merakları üzerine çekti! Kulüp dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Kulüp dizisi konusu ne? Netflix Kulüp oyuncuları kim? Kulüp dizisi ne zaman başlıyor?

Netflix adından söz ettirecek yeni bir yerli diziyle daha geliyor. Kulüp dizisi heyecanı iyice katladı!

Dünyanın en popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix yerli bir yapımla daha adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Kulüp yayınlanan fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Peki Kulüp dizisi oyuncuları kim? Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak?

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı Kulüp dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Dikkat çeken Kulüp dizisi konusu da bir hayli ilginç. Bir dönem dizisi olan Kulüp yayın tarihi de belli oldu.

Kulüp Dizisi Konusu Ne?

1955 yılında geçen dizide eski bir mahkum olan Matilda, o dönemin en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel ise hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, bir yandan kızını Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için mücade eder diğer yandan ise patronu Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile mücadele eder.

Kulüp Dizisi Oyuncuları Kim?

Kulüp dizisinde şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey ile ekrana gelen başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, TRT'de ekrana gelemeye hazırlanan Barış Arduç, Yalancı dizisiyle ekrana gelen Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor.

Kulüp dizisinin yönetmen koltuğunda Seren Yüce ile ve Zeynep Günay Tan oturuyor.