Netflix’in en çok izlenen yapımlarından da olmayı başarmış Klüp 5 Kasım 2021 tarihinde ilk kısmı ile yayına girmişti. Sevenleri tarafından devamı beklenen Klüp Dizisinin devam bölümlerin yayın tarihi açıklandı.

En başarılı Türk yapımlarından biri olarak yeri ilk haftadan kesinleşen Netflix dizisi Kulüp henüz daha ilk bölümlerinin etkisi sürerken sezonun devam bölümlerinin yayın tarihini de açıkladı.

Klüp Dizisi 2.Kısım ne zaman yayınlanacak?

Yönetmenliğini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin, senaristliğini ise Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin’in gerçekleştirdikleri bir Türk yapımı olan Kulüp dizisi başarılı oyunculukları ile gündemdeki yerini koruyor.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

6182452b4e3fe01728982222-2

Hakkında çok fazla yazılan ve konuşulan dizi Kulüp, 1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatını aslında konu alırken bu çerçevede o döneme damga vuran gayrimüslim vatandaşla için getirilen varlık vergisinin acıları ve travmaları işliyor.

Dizinin senaryosunun senaristlerden Rana Denizer'in ailesinin hayatından esinlenerek yazıldığı da gündemde oldukça dikkat çeken haberlerden birisi olmuştu.

Kulüp Dizisi 1.Sezon 2.Kısım Geliyor! Yeni Bölümler Ne Zaman?

kulup-dizisi-nerede-cekildi-medina-nerede-7552-740x476

Şimdi beklenen haber ise Klüp’ün devam bölümleri. İlk sezon birinci kısım 6 bölüm olarak 5 Kasım 2021 tarihinde gösterime giren diziye ait ilk sezonun 4 bölümü daha vardı beklenen. İşte bu ilk sezona ait kalan 4 bölüm 6 Ocak 2022 tarihinde yine Netflix ekranlarında gösterime girecek.

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Asude Kalebek, Fırat Tanış ve Metin Akdülger’in yer aldığı dizi ilk olarak Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin oyunculuk performansları ile gündeme gelmişti.

Çekimleri Beyoğlu İstiklal Caddesi civarında gerçekleşen Dizi için 4 bin metrekare plato hazırlanmış ve ayrıca yine Külüp dizisi için 3 bin 700 kostüm dikilmişti ve set çalışmaları ile ilgili bu bilgileri öğrenince harcanan emeği de dizinin başarısına olan katkısını da az çok anlamıştık.

Dizinin 2. Sezon onaylı olarak yayın hayatına başlandığı ise alınan diğer bir haber olup İkinci sezonun da 2022’yılında yayına girmesi bekleniyor.