Türkiye’nin ekranlardaki en başarılı yapımlarından biri olarak yeri kesinleşen Netflix dizisi Kulüp ilk haftadan en çok izlenenler arasına girmeyi başarmıştı. Henüz 1.sezonu tamamlanmayan Kulüp yeni bölümleri birkaç gün içerisinde yayına giriyor. Kulüp devam bölümleri ne zaman?

Yönetmenliğini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin yaptığı, senaristliğini Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin’in gerçekleştirdikleri Kulüp dizisi her geçen gün biraz daha merak ediliyor durumda. Sosyal medyanın henüz gündeminden düşmeyen dizinin şimdiki merak konusu devam bölümleri oldu.

Hakkında çok fazla yazılan ve konuşulan dizi Kulüp, 1950'li yıllarda İstanbul'da Beyoğlu civarında Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatını aslında konu alırken bu çerçevede o döneme damga vuran gayrimüslim vatandaşla için getirilen varlık vergisinin acıları ve travmaları işlemektedir.

O3 Medya yapımı olan dizinin senaryosunun senaristlerden Rana Denizer'in ailesinin hayatından esinlenerek yazıldığı söylenmektedir.

0x0-kulup-2-sezon-ne-zaman-cikacak-1-sezon-kac-bolum-kulup-yeni-sezon-yayin-tarihi-belli-mi-1637070959314

KULÜP DİZİSİ DEVAMI NE ZAMAN?

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Asude Kalebek, Fırat Tanış ve Metin Akdülger’in yer aldığı dizi özellikle Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin oyunculuk performansı ile de ayrıca gündem olmuş ve takdir toplamış durumda.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Matilda karakterinin travmalarını yine Gökçe Bahadır’ın “Matilda’nın acısı o kadar fazla ve ağırdı ki, benim de duygularım değişmeye başladı. Nerdeyse tüm set boyunca dokunsanız ağlayacak gibi bir durumdaydım” sözlerinden anlıyoruz.

619dea0986b2440e4cad5838

Gökçe Bahadır ve Matilda kadar çok göze çarpan ve konuşulan diğer isim ise Salih Bademci ve dizide işlenen çarpıcı karakteri ile Selim Songür. Selim Songür karakteri de hikayede çok önemli bir yer tutuyor tabi ki ama Salih Bademci’nin efsane oyunculuğu ile hikayede kapladığı alanı iki katı kadar genişlemiş diye düşünürken yine Salih Bademci’nin mütevazi olan “Her oyuncunun ağzını sulandıracak bir karakter bence. Bu nedenle kendimi çok şanslı hissediyorum” sözlerini duyuyoruz.

kapak_155203

KULÜP DİZİSİ İKİNCİ KISIM NE ZAMAN?

Çekimleri Beyoğlu İstiklal Caddesi civarında gerçekleşen Dizi için 4 bin metrekare plato hazırlanmış ve ayrıca yine Külüp dizisi için 3 bin 700 kostüm dikilmiş.

Set çalışmaları ile ilgili bu bilgileri öğrenince harcanan emeği de az çok anladığımız Kulüp dizisi ilk sezon için on bölüm çekilmiş olup ilk kısım 6 bölüm halinde, Netflix dijital platformunda 5 Kasım 2021 tarihinde verilmişti.

Kulüp dizisinin dört bölümden oluşan ikinci kısmı birkaç gün içinde Netflix platformunda yayına girmiş olacak.

Dizinin 2. Sezon onaylı olarak yayın hayatına başlandığı ise alınan diğer bir haber. İkinci sezonun 2022’yılında yayına girmesi bekleniyor.