Gülseren Budayıcıoğlu’nun yeni bir kitabı daha diziye uyarlanıyor. Kral Kaybederse adlı kitaptan uyarlanacak dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı iddia edildi. Dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor.

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi çok çarpıcı dizilerin ilham kaynağı olan kitapların ünlü yazarı Gülseren Budaycığolu’ nun bir kitabı daha dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanacak dizinin başrolünde ise yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un yer alacağı söylendi. Öte taraftan dizinin yayınlanacağı kanal da belli oldu.

2_1280x720-99

Kral Kaybederse Dizisinin Başrolü Belli Oldu!

Günümüzde birçok kitabı çarpıcı konuları ile diziye uyarlanan ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’ nun kitaplarından bir tanesi daha dizi olarak izleyicilerle buluşacak. Kral Kaybederse dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu büyük bir merakla bekleniyor. OGM Pictures tarafından yapımcılığının üstlenileceği söylenen Kral Kaybederse dizisi uzun zamandır konuşuluyordu.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’ nun Kral Kaybederse kitabından uyarlanacak olan dizinin ismi de aynı şekilde olacak. Ünlü yazarın diğer kitaplarından uyarlanan diziler çok çarpıcı konular işlediğinden dolayı bu kitabın dizisi de merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli oyuncuların yer alacağı hikaye dizi severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

5_1280x720-53

Kıvanç Tatlıtuğ Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi çok çarpıcı dizilerin ilham kaynağı olan kitapların ünlü yazarı Gülseren Budaycığolu’ nun Kral Kaybederse isimli kitabı dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolünde kimin yer alacağı da günlerdir merak ediliyordu. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ’ un yer alacağı iddia edildi. Tatlıtuğ’un performansı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

OGM Pictures tarafından yapımcılığının üstlenileceği söylenen Kral Kaybederse dizisinin başrolünde 38 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un yer alacağı söylendi. Ünlü oyuncunun hayranları bu haberle oldukça heyecanlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer başrol oyuncunun kim olacağı da merak ediliyor.

38 yaşındaki başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’ un Kral Kaybederse dizisinde yer alması bekleniyor. Tatlıtuğ’ un dizide son derece bencil, kibirli ve sert bir karakteri canlandıracağı söyleniyor. Merakla beklenen Kral Kaybederse dizisi için uzun zamandır çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Kral Kaybederse kitabının da diziye uyarlanacağı da konuşulan konular arasında yer alıyordu. Dizinin Star TV de izleyiciler ile buluşacağı iddia ediliyor.

Kral Kaybederse dizisinin hikayesi, Kenan isminde iyi görünümlü, narsisist ve aynı zamanda vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini oluşturan şartları ele alıyor. Bütün kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya yönlendiriyor.