Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu nasıl olacak? Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? İşte detaylar…

Genç neslin sevilen oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi için geri sayım sürüyor. 10 Ekim Pazartesi akşamı Kızılcık Şerbeti 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmanda birbirlerinden farklı sosyal statü ve kültürlere sahip iki ailenin çatışmasına tanıklık ettik. Ekim ayı içerisinde ekrana gelmesi planlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın günüyle ilgili tartışmalar sürüyor. Show TV’nin yeni dizileri Hayat Bugün ve Sipahi içinde yayın günü belirlemesi gerekiyor. Öte yandan dizilerin yayınlanacağı gün reyting mücadelesi içerisine gireceği rakipleri de önem taşıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma akşamı yayınlanması halinde Yalı Çapkını ile rakip olacak. Çarşamba günü de yayınlanma ihtimali bulunuyor. 

t25_sila-turkoglunun-dizisi-k-907

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu 

Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir Türkiye portresi çizecek. Bir yanda muhafazakar bir aile yer alırken; diğer yanda ise modern bir aile karşımıza çıkacak. Doğa ve Fatih birbirlerinden çok farklı iki ailenin çocuklarıdır. İlk görüşte aşık olan çift, ailelerine haber vermeden yıldırım nikahı ile evlenmeye karar verir. Ailelerin birbirleriyle tanışma anı ise büyük sürprizlerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Çocuklarının farklı kültürlerden insanlar ile evlenmesinden rahatsızlık duyan aileler arasında gerilim tırmanacaktır. Ötekileştirme kavramının işleneceği dizi de birbirlerini tanımak zorunda olan iki kesimin hikayesi anlatılacak. Doğa ve Fatih ise mutlu evliliğin için sadece sevginin yeterli olmadığını deneyimleyerek öğrenmek zorunda kalacak. 

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

kizilcik_serbeti_dizisi_oyunculari_kimdir_kizilcik_serbeti_konusu_1661855677_7375

Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu 

Emanet dizisi ile şöhretin kapılarını aralamayı başaran Sıla Türkoğlu, Doğa karakterine hayat verecek. Genç oyuncu sadece ülkemizde değil; yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip bulunuyor. Sıla Türkoğlu’nun partneri ise sevilen oyuncu Doğukan Güngör olacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosunda Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Selin Türkmen, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Serkan Tınmaz, Feray Darıcı, Tuana Gizem Uzunlar, Rahimcan Kapkap, Oral Özer ve Özlem Çakar yer alıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin Ekim ayının son haftasında yayınlanması planlanıyor.