Ay Yapım yeni dizi projesi için Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’ya teklif götürdü. Kral Kaybederse dizisinin başrollerinde yer alması beklenen ünlü oyuncuların, yeni dizisi Aile olacak. Serenay Sarıkaya dizi teklifini kabul etti mi? Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ nasıl bir karakter canlandıracak? İşte detaylar…

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde


Hayranları tarafından yıllardır partner olmaları istenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, Ay Yapımdan teklif aldı. Show TV’de yayınlanacak olan Aile dizisinin başrol oyuncuları olmaları yönündeki teklifi değerlendirmeye aldılar.  2023 yılının ilk aylarında ekrana gelmesi planlanan dizi projesi için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif götürüldüğü öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizi projesinden ayrılması ile birlikte yeni tekliflere yeşil ışık yakladığı biliniyor. Yakışıklı oyuncu uzun süredir yer almadığı televizyon dizileri için ince eleyip sık dokuyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse dizisinden ayrılma nedeni olarak yapımcı firma ile arasındaki sorunlar gösterilmişti. Ünlü oyuncunun bölüm başı ücret talebi 1.5 milyon TL olmuştu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun en çok okunan romanı Kral Kaybederse oldu.

587f0da367b0a918641dd682

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği projede Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı yönündeki haberlerde seyircinin iştahının artmasını sağladı. Yakışıklı oyuncu ve menajeri tarafından bölüm başı ücretine yapılan zam, yapımcı firma tarafından kabul edilmedi. Yeni sezonda ekrana geri dönmek isteyen Kıvanç Tatlıtuğ’un Aile dizisinin senaryosunu okumaya başladığı öğrenildi. Kral Kaybederse dizisi nedeniyle hiçbir teklifi değerlendirmeyen yakışıklı oyuncu projeden ayrılır ayrılmaz harekete geçti. Kerem Çatay’ın Kıvanç Tatlıtuğ’dan bölüm başı ücretinde indirim yapmasını istediği öğrenildi.

620cf231214ed81b844d4e56
Serenay Sarıkaya’dan Ay Yapım ile anlaştı


Güzel oyuncunun Adana’da çekimleri devam eden Şahmaran dizisi için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğu biliniyor. Şahmaran dizisinin çekimlerinin tamamalanması ile birlikte yeni bir projeye başlamak istiyor. Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olmaya sıcak bakıyor. Aile dizisinin kadın başrolünün Serenay Sarıkaya olması halinde bölüm başına bir milyon TL ücret alacağı konuşuluyor.