Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’in hamile olduğu yönündeki iddialara açıklama getirdi. En büyük hayalinin baba olmak olduğunu açıklayan yakışıklı oyuncu, sevenlerini mutlu etti! İşte, Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor sorusunun yanıtı…

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’in hamile olduğu yönündeki iddialara açıklama getirdi. En büyük hayalinin baba olmak olduğunu açıklayan yakışıklı oyuncu, sevenlerini mutlu etti! İşte, Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor sorusunun yanıtı…

Türkiye’nin en sevilen oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ baba olmaya hazırlanıyor. 2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti bebek heyecanı yaşıyor. Aşk-ı Memnu dizisinin çekimleri sırasında tanışan ünlü çift, aşklarını evlilikle taçlandırmıştı. Başak Dizer’in ünlü oyuncudan yaşça büyük olması ‘’istenmeyen gelin’’ iddialarını ortaya çıkarmıştı. Uzun yıllardır mutlu evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, magazin basınına  düşen bebek iddiasıyla gündeme geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olacağı haberi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Başak Dizer 3 aylık hamile 


2016 yılındaki evlilikleri öncesinde de Başak Dizer’in hamile olduğu iddia edilmişti. Hamile olduğu için evleniyorlar iddiasının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, çocuk sahibi olmak için yıllardır tedavi görüyordu. Hayattaki en büyük hayalinin çocuk sahibi olmak olduğunu açıklayan Kıvanç Tatlıtuğ’un duaları kabul oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık yeğenleri ile fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, nihayet baba olmaya hazırlanıyor. Sabah kuşağında yayınlanan bir programa katılan Başak Dizer hamilelik iddialarını kabul etti. 3 aylık hamile olduğunu açıklayan Başak Dizer, ‘’Çok mutlu ve heyecanlıyız. Bir mucizeyi yaşıyoruz. Haberi saklamak için yoğun çaba göstermemize rağmen duyuldu. Bir süre daha gizlemeyi planlıyorduk. Tebrik eden herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Mutlu evlilik bebekle taçlanacak

Türkiye’nin en popüler oyuncusu olmasına rağmen evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ ise babalık heyecanını sevenleriyle paylaştı. Yakın çevresindeki insanlara çok heyecanlı olduğunu açıklayan ünlü isim, doğum için gün saymaya başladı. Başak Dizer hamilelik açıklamasında bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söylemişti. Kıvanç Tatlıtuğ’un kız çocuk babası olmak istediği öğrenildi. Sosyal medya kullanıcıları ise yakışıklı oyuncunun çocuğunun nasıl olacağına dair fikir beyanında bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ’un genlerinin gelecek nesillere aktarılmasının heyecanı ülke gündeminde yer edindi.