TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda, geçen sezon diğer diziler  arasında reyting birincisi olarak başarıya ulaşmış yapımlar arasında yerİni aldı.

İlk sezonunda  42 bölüm  yayınlanan dizi birbirinden ünlü oyuncular,  misafir oyuncu olarak hikayelerde yerlerini  aldılar.Kırmızı Oda finalinde Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i hikayede yer aldı. Böylelikle iki dizi içinde geçişkenlik oluşturuldu. OGM Pictures imzası taşıyan iki dizinin değişik kanallarda yayınlanmasına karşın, geçişkenlik sağlanması farklı bir durumu ortaya çıkardı.

Hem TRT1, hemde TV8 kanalları bu durum karşısında yeni sezonda,  bol reyting alacağa benziyor.  Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin  başrol karakteri Doktor hanıma anlatacakları Kırmızı Oda’nın ikinci sezona  etkisinde bırakacak.  Dizinin yeni sezonu için bütün hazırlıklar tamamlandı. Dizi gelecek haftalarda izleyenleri ile buluşacak.

Gülben karakterinin yanı sıra yeni hikayelerde yer alacak olan oyuncular da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ayça Bingöl, uzun bir aradan sonrasında tekrar dizilere dönüş yapacak.

Ayrıca fenomen dizinin yeni sezon kadrosunda bulunacak olan isimlerin sırası ile, Güneş Hayat, İlayda Alişan ve Başak Daşman ile anlaşıldı. Başarılı oyuncular kırmızı oda dizisinin yeni sezonunda,   yeni hikayelerinde ekran başındaki  izleyicileri ile buluşacak.   Nihal Yalçın ile Ali İpin’in de  kırmızı oda dizisinin ikinci sezonunda  misafir oyuncu olarak yer alacakları da netleşti.

Başarılı oyuncu Öykü Karayel’in de yeni sezonda dizi  hikayelerinde yer alması için görüşmeler yapılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden hikayeleştirilen Kırmızı Oda’nın ikinci sezonu için  Doktor Hanım  hem sevindirecek  hem de hüzünlendirecek hikayelerin olacağını  dizinin yeni sezon fragmanında anlattı:

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

“Yeni sezonda Kırmızı Oda tekrar yaşamın içerisinden tekrar yüreklere dokunan, arasında acı ve hüzün olsa da, ümit vaat eden, sonu sevinçli sona eren birbirinden güzel yaşam hikayeleri sunacak.”