Tv8 ekranlarında ilk sezonu başarı ile tamamlayan fenomen yapım Kırmızı Oda dizisi, Cuma akşamı ikinci sezonu ile ekranlara  tekrardan ekranlara geri dönüyor.

Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan hikayeler yeniden seyircilerin  karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin geçen  sezon  misafir oyuncu stratejisi ile büyük bir kazanım elde etmişti.  Melisa Sözen’den Burcu Biricik’e ve Erkan Petekkaya’da Uğur Yücel’e kadar birçok önemli ismi yer aldığı dizi reyting birincisi olarak bütün sezon diğer dizilerin rakibi oldu. Yeni sezon için gün sayan dizi ekibinden de yavaş yavaş fotoğraflar gelmeye başladı. Dizinin Fanatik izleyicileri yeni sezonda olacak gelişmeleri merak içinde bekliyor.

Kırmızı Oda dizisi hem  senaryosu hem de başarılı dizi kadrosu ile  reyting sıralamalarında en üste  yerleşti.  Geçtiğimiz sezon diziye birçok misafir oyuncu katıldı.  misafir oyuncular ile birlikte reytinglerini reyting alan dizi yapım  ekibi şimdilerde ise,  yeni sezon için geri sayıma başladı.  Başarılı bir sezon geçirilmesi beklenen dizi 17 Eylül günü izleyicileriyle buluşacak.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Kırmızı Oda’nın ilk  sezon finalinde Masumlar Apartmanı dizisin  sevilen oyuncularından olan Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterini kısa bir sahnede görmüştük. Kesit  olarak gözüken bu sahne aslında ikinci sezonun bir sürpriziydi. İşte bu sürprizin bilgileri da ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda’nın yazarı aynı isim olunca, diziler arası etkileşim de  kaçınılmaz ve akıllıca oldu.  Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan diziler adeta Türk televizyon dizi tarihinde  yeni bir dönem başlattı.   Klasik dizi konularından farklı olarak  yeni bir  bakış açısı kazandıran dizi  izleyicilerden büyük beğeni topladı. Gülben karakteri Kırmızı Oda’nın 43. bölümünde kısa bir sahnede yer alacak. Dizinin dört gözle beklenen bu sahnesinde Nihal Yalçın ve Yaşar Gündem ile kamera karşısına geçen Merve Dizdar, set haliyle de sosyal medyada çok konuşuldu.