Yayınlandığı her akşam reyting rekorları kıran Masumlar Apartamanı kısa sürede sosyal medyayı salladı. Masumlar Apartamnı dizisine Ufak TEfek Cinayetler ve Yahşi Cazibe gibi dizilerin yıldız ismi katıldı.

Yayınlandığı her salı akşamı reyting rekorları kıran Masumlar Apartamanı dizisine bomba transfer ekrana kitledi. Masumlar Apartamnı dizisine yeni katılan oyuncu ses getirdi!

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı dizisinde!

salı akşamları reyting rekorları kıran Masumlar apartmanı dizisine Ceylan Ongur karakteri katıldı. Ceylan, Masumlar Apartmanı dizisinde fotoğraf sanatçısı olarak ekrana gelecek.

Kırmızı Oda Kumru'su Masumlar Apartmanı dizisinde!

OGM Pictures imzalı dizilerle boy göstermeye devam eden yıldız isim daha önce Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandırmıştı.

Yayınlandığı 2. sezon itibariyle her hafta ismi geçen Ceylan karakterini Aslıhan Gürbüz'ün canlandırması çok sevindirdi.

Han'ın New York'ta iken tutkulu aşkı olan ve travmatik bir iz bıraktığı kişi olan Ceylan gelmesiyle Han eski günlerine döndü!

Ceylan temelli mi geldi? Gidecek mi?

Masumlar Apartamanı dizisnde Ceylan karakterinin temelli mi geldi yoksa geri gidecek mi sorusu da cevap buluyor. Eski sevgililerin sürekli anılarına getirilmesi Han ve Ceylan aşkının 2. sezona damga vuracağı ve Ceylan karakterinin kalıcı olacağı yorumları yaptırdı.

OGM Pictures Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerde sürekli olarak değişiklikler olacak. Şu an Kumru diziye katılırken daha sonra bir çok oyuncusu Masumlar Apartamnı dizisinde göreceğimiz öğrenildi.

Safiye ve Ceylan arasında neler olacak?

Han'ın kendine gelmesine rağmen Ceylan ve Safiye arasında neler olacak, Ceylan Safiye'ye de iyi gelecek mi merak ediliyor.